Ab Rocket - Справа за абдомен

• Креатор на темата Креатор на темата ТheWanтed.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Овде пишувајте за оваа справа, дали ја имате и искуство.
Јас ја имам веќе 2 год. и досега немам вежбано на неа :D и да Ве прашам како наефиксасно да вежбам на неа?

Ех јас ли :D
Епа тие што имаат ваква справа да кажат дали има некаков резлутат, некој посебен режим на исхрана. Ај вона биѓер стомачни мускули :D

Потрудисе да напишеш нешто повеќе да не ти ја затворам темата, отвори по нет побарај, слика на одмет не би била, слободно можеш да пастираш во твојот прв пост, доколку немоеж пробај пратиго тоа кај мене преку ПП.
Или оди под клуч.

Ја имам две години.Добра е ама не е нешто посебно.Истото може да го правиш без неа само што помалку се заморуваш со справава а резултат е ист.

Добра е справава поради тоа што не ти го оптоварува `рбетот и опашната коска (добив воспаление бидејќи правев стомачни на земја - тврдо). Од справава го имаш истиот ефект само помеко е

Тоа ми требаше да го слушнам - дека го имаш истиот ефект како правење стомачни на тврдо, бидејки и јас сум добил некое мало воспаление а тоа не било баш добро за дете. Инаку ќе побарам нешо од нет :);

--- надополнето ---

Дали некако можам да го средам скршениот федер, тој е еден од старите и сега и тој се скрши. Денеска си купив нов и сега дали уше еден да купам или може некако да се поправи?

Да прашам, дали некој може да најде одприлика колку калории се трошат за 10 мин. ( или некој друг временски интервал ).?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom