Кајгана Дота собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Епа вака овде ке се пријавувате тие што ви се свига идеaта
Вака оваа собиранка ке се игре на еуробаттле.нет серверот хпам
Мозе вие да се договарате ако сакате некаде во некоја играчница тие што се од скопје , но прво да направаме на еуробаттле.нет
Ајде 1 сум јас за да собераме 10 души и да се казе време и дата и клуч на темата па за другата собиранка ке ја отклучате.

за на бнет ке се собираме на канал кајгана...а ако има собиранка у играчница, и јас идам

Па вака
1. иЛе
2. еРРоР
3. ГеГо
4. Ддиме
5.Потато (мислам ако дојде тој е админ на серверот па ке не организире подобро.
ајде оште 5.

Требаше да ме сменат на работа ама ништо од тоа не испадна :(
до 1 сум на работа така да тешко дека ќе можам да играм ... ама ако е после 1 сатот но пр :) ко ќе појдам дома ќе се уклучам

Абе нема да се игре денес да собереме па ке го договораме терминот.

Аха. па ок рачунајте ме и мене ама ако играте пред 5 сат или после 1 зш ова недела сум од 5 до 1 на работа

i ja sum za:)smetajte na mene

ajde mac,shorty vas ve cekam:):)

abe vie znaete li deka tiny na pocetok ima armor 0.8 :lol::) kaj moze on so faceles

HeRbEs напиша:
Tiny е Sвер херој него проблем му е атак спидот и арморот,хипер стоне ассаул куријас или како и да се викаше, сатаник,башерче се би му легнало добро на него.
:lol: koj crn satanic ednas u pola saat mava tiny i nema ic da se puni:):):pos2:

Идеме пер идеме :)
Ај ќе играме Скопје вс Македонија може?

1. иЛе
2. еРРоР
3. ГеГо
4. Ддиме
5.Потато
6.Liverpool FAN
7.Mac))

Гего дај да ги викнеме Еко и Томе а?:zlo:

ja imam i nekoii drugari sto mozat da igraat:)ne se sekirajte ne se nekoi bas mn zverovi ama ne se ni noobovi:):)i mac staj me tamu pod broj eden:) because i am BEASTMASTER:zver:ok dosta falenje aj sea stvarno da se sogovorime:)inace mene neznam sto mi tekna nick liverpool fan:)mozete i haker da me vikate:zver::)-po dotaski e nekako haker:)btw na dota fUcK_hAcK se potpisuvam :)

Liverpool FAN напиша:
ja imam i nekoii drugari sto mozat da igraat:)ne se sekirajte ne se nekoi bas mn zverovi ama ne se ni noobovi:):)i mac staj me tamu pod broj eden:) because i am BEASTMASTER:zver:ok dosta falenje aj sea stvarno da se sogovorime:)inace mene neznam sto mi tekna nick liverpool fan:)mozete i haker da me vikate:zver::)-po dotaski e nekako haker:)btw na dota fUcK_hAcK se potpisuvam :)

Добро сега на темата не треба да се пише кој колку е јак тоа ке се доказе кога ке играме на оваа тема е вазно да се договораме .
Па вака кој нема б.нет нека пише овде Потато ако е во мозност ке ни одговори он е админ на серверот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom