Darling
High Value
Northgard.Некој да предложи стратегија? Да не е само од Total War сериите, AOE, Warcraft 3.
Bazirana na nordiska mitologija, strategija so micro management vo polinja.
Mene me iznenadi dosta, interesen koncept.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Northgard.Некој да предложи стратегија? Да не е само од Total War сериите, AOE, Warcraft 3.
ѕирнав некое видео на јутуб, не ми прај ќеф. Некако спора и минимално борбиNorthgard.
Bazirana na nordiska mitologija, strategija so micro management vo polinja.
Mene me iznenadi dosta, interesen koncept.
Zavisi so koj klan igras, nekoi klanovi se prehranuvaat so borba, drugi poekonomski igraat.ѕирнав некое видео на јутуб, не ми прај ќеф. Некако спора и минимално борби
Ironharvest арна е, само 50 евра е, што е многу за таа игра
Научив да не симнувам ништо поголемо од 25 гига од фитгрл....
e bogami.ke se iznacekas , so 2.4 mb vo sekunda nekni ja simnuvav Mortal Kombat 11 , sepak.FitGirl ima selective download opcija , na pr. Jazici optional videos i itn.shto samo.po sebe ke vi zastedi 20 gb download ! ? A i po toa so desen klik gi delam na 700mb rar arhiva , koi potoa gi rezam.na Dvd po 6 arhivi na edno prazno dvd ,koi vo winrar mu stavam.10% recovery , i vo idnina ako se izgrebe nekoe dvd so.isobuster gi spasuvam koe od 700 mb arhiva so recovery go spasuvam.i.posle me koshta samo 15 denari da go pre snimam , izrezam samo 1-no DvdНаучив да не симнувам ништо поголемо од 25 гига од фитгрл....
Иначе. ја одбрав игг гејмс варијантата....уште се симиња....
Oчекувам да биде добра.
Но , како што разбрав, инсталацијата има да биде кучка
Во 21 век сме....... постојат хард драјвови од 1 тера..... кој користи ДВД?e bogami.ke se iznacekas , so 2.4 mb vo sekunda nekni ja simnuvav Mortal Kombat 11 , sepak.FitGirl ima selective download opcija , na pr. Jazici optional videos i itn.shto samo.po sebe ke vi zastedi 20 gb download ! ? A i po toa so desen klik gi delam na 700mb rar arhiva , koi potoa gi rezam.na Dvd po 6 arhivi na edno prazno dvd ,koi vo winrar mu stavam.10% recovery , i vo idnina ako se izgrebe nekoe dvd so.isobuster gi spasuvam koe od 700 mb arhiva so recovery go spasuvam.i.posle me koshta samo 15 denari da go pre snimam , izrezam samo 1-no Dvd
500gbВо 21 век сме....... постојат хард драјвови од 1 тера..... кој користи ДВД?
e bogami.ke se iznacekas , so 2.4 mb vo sekunda nekni ja simnuvav Mortal Kombat 11 , sepak.FitGirl ima selective download opcija , na pr. Jazici optional videos i itn.shto samo.po sebe ke vi zastedi 20 gb download ! ? A i po toa so desen klik gi delam na 700mb rar arhiva , koi potoa gi rezam.na Dvd po 6 arhivi na edno prazno dvd ,koi vo winrar mu stavam.10% recovery , i vo idnina ako se izgrebe nekoe dvd so.isobuster gi spasuvam koe od 700 mb arhiva so recovery go spasuvam.i.posle me koshta samo 15 denari da go pre snimam , izrezam samo 1-no Dvd
500gb
mortal kombat 11 , samurai shodown ,call of duty ,gta 4 i gta5 , 80gb za windows , , otisle 400gb
sega imam samo 110 gb prazni
a shto ke mi se instalaciski fajlovi na hdd
Јас би рекол - помина!Одминува времето на CD/DVD
Јас имам а нов ми е од летоОдминува времето на CD/DVD. Многу нови компјутери и немаат CD drive
Во 21 век сме....... постојат хард драјвови од 1 тера..... кој користи ДВД?
500gb
mortal kombat 11 , samurai shodown ,call of duty ,gta 4 i gta5 , 80gb za windows , , otisle 400gb
sega imam samo 110 gb prazni
a shto ke mi se instalaciski fajlovi na hdd
e bogami.ke se iznacekas , so 2.4 mb vo sekunda nekni ja simnuvav Mortal Kombat 11 , sepak.FitGirl ima selective download opcija , na pr. Jazici optional videos i itn.shto samo.po sebe ke vi zastedi 20 gb download ! ? A i po toa so desen klik gi delam na 700mb rar arhiva , koi potoa gi rezam.na Dvd po 6 arhivi na edno prazno dvd ,koi vo winrar mu stavam.10% recovery , i vo idnina ako se izgrebe nekoe dvd so.isobuster gi spasuvam koe od 700 mb arhiva so recovery go spasuvam.i.posle me koshta samo 15 denari da go pre snimam , izrezam samo 1-no Dvd
Вообичаено луѓе кои сакаат да имаат траен медиум за зачувување на податоци.