Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Олад малце JuTeL и смени го това signiture не си од битолска околија...
Тито чиста препорака за игра беше... no hard feelings... \/ peace

Абе добро друже, па и тебе ќе ти дојде преку глава да читаш постови во секоја тема за игри, од типот "WoW е најбоље игрица на сите времиња"
"Нема боље игра од WoW" WoW ова... WoW она... Има под-форум и таму нека пишуваат за неа.
Peace :smir:

Е да во право си ама што ке му правиш на некои кој што се скроз "ушемани"

Јас би ви препорачал неколку игри CS 1.6, Frozen Throne (DOTA),Battlefield 2,Red Alert 2.Сега ја превземам 9 Dragons незнам каква игра е...Ако ја играл некој нека каже дали е добра...

Ja igra li nekoj Warhammer 4000 - Dawn of War - Dark Crusade?
Mnogu dobra strategija.... Moze da se igra vo lan i preku internet, pa ako sakate moze da napravime lan mreza preku Hamachi i da se tepame:vozbud:

Borbeni avioni

Daj kazete nekaoja dobra igra so borbeni avioni.Mi se leta malce.

epa dobra igra e battelfled i tamu ima se da si vozis avioni.kamioni.tenkovi i se

Друже тоа ти е симулација, леташ со воени авиони, и нормално, ти треба џојстик, ако леташ со тастатура тешко ке ти оди. А за деловите, исти се сите, се разликуваат по тоа што има некои понови работи.

Како препорака би ви ја предложил Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific.Симулација на подморница од втората светска војна (Америка vs Јапан).Играва немав претстава дека е толку интересна и добра за тепање време.Добра графика и добар game play.Еве и едно клипче што е направено за играва кое би го доловило ефектот на истата .Типот што го правел видево е SBEP! :):)

dajte be nekoja preporaka za nekoja dobra strategija ili nekoja avantura vo anti4ko vreme ako postoi?

Епа нешто понова стратегија и доста ја зборат е Supreme Commander, ја немам пробано но по форуми доста ја фалеа.Нешто е во стилот на old school стратегијата Total Annihilation.

Nekoj da mi preporaci igra so soblekuvanje na zeni :) znaete na koi mislam obicno ima pajak i ti treba malku po malku da otkrivas.
PS. Znam oti ima na mame 32 ama tie veke ne se interesni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom