Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Nema za sto katastrofa...Rezultatot e toj...Bi rekol i realen...Da se nasocime kon revans natprevarot vo kupot i potoa vo nedela so Metalurg a potoa i Bregalnica :)

^ Со оглед на тоа што има само 3-4ца тетовчани у тимот, се знаеше дека тренинзите ќе ги префрлат у Скопје. За ова одамна се шушкаше, имав пишано и ја уште пред еден месец...ни го ебаја клубов мафијашиве, аер да не вида од парете.

^ Со оглед на тоа што има само 3-4ца тетовчани у тимот, се знаеше дека тренинзите ќе ги префрлат у Скопје. За ова одамна се шушкаше, имав пишано и ја уште пред еден месец...ни го ебаја клубов мафијашиве, аер да не вида од парете.
epa pravete si problemi vo teren, neka platat kazni od svoj dzeb, kako nie sto sme napravile

Иначе Трајковски на дуелот со Пелистер ги искинал лигаментите, и ќе паузира најмалку 6 месеца...

Иста приказна како против Охрид (7-2), денеска против Локомотива 7-0.

Самото тоа што на бет365 ја имаше за играње у живо, можете да претпоставите какви паре напраеле денеска на Тетекс...:@

se ubija od mestenje godinava,a ako e tocno i toa deka od nedela teteks ke igral u gorce da mu ebem mater na toj sto im go dade klubov na ovja.podobro da ne padnea u 3 liga otkolku ova sto se slucuva,.

тепавмо 7:0 Мариќ дрвото 3 гола пикна Цоле 1 Борче 1 од пенал и другите 2 не заприметив кој ги даде тиа локомотива средина не пројдоја инаку за муабетот дека Тетекс ќе игра у Ѓорче мислим дека не е точно само тренинзите ќе бида у Скопје

Нека ние честито победата - само нека продолжат со вакви добри натпревари, иначе за ова Ѓорче ова она нека не се лупа глупости - нашите играчи тренират во Скопје на теренот на Алумина во населба Карпош се друго глупости ќе се игра нормално во Тетово, да не му мислат добро овја на Тетекс ќе ги путат играчите да играат на нива, Спортски е мизерија тревата тие катастрофа тврда и нерамна затоа тренираат во СК. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom