Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Сте се запнале за “Гелето“, ка речи Снајдер е у прашање :):)
Иначе штета што Љаки нема да игра, еден од малкуте што стварно ќе изиграше со срце на оваја утакмица.
Ама од друга страна може да е и добро, зошто многу нервозно ми делуе и лесно добиа картони, а против комшиеве мислим да играше јадеше црвен 200% :)

И на крај излеа Генц ќе потпише за Брегалница..
Него, одбрана мене највише ме плаши зашто не игра Љаки, ипак искуството негово ќе ни беше од преодно значење, знајќи дека комшиеве имаат одличен напад..младиот Митревски незнам како ќе снајде у ваква ситуација да дебитира баш на дерби :D, а па од друга страна може и Каспер да игра штопер.

Јeaa Гелето ако игра наебале комшиеве,па во средина и Демири уффф... :drk:

Гелето Македонскиот Снајдер бе :) Инаку ја би сакал појќе Митревски да дебитира против шкендија.. незнам Каспер не ми е бш бш сигурен али ајде Сетинов си знае најубоо што кој и како :)

Времето од кј 12 па до кј 3.30 ќе биде ТОП! после натаму облачно со услови за дожд :)

Oд спротивниот табор имам една вест дека Хасани нема да игра ... Колку ќе биде ова точно останува да видиме...

Само да нема инциденти , конечно ќе гледаме убав натпревар и доста неизвесен .. Шкендија е фаворит во овој дуел , но тетекс знае да биде доста незгоден особено во дерби дуелите против Шкендија !!!

Ќе биде доста интересно и на трибините !!! Мој тип за Сабота

Тетекс 1- 2 Шкендија ..

И јас очекувам исто таке неизвесен натпревар :) А исто таке и на трибините ќе биде интересно !!! И нема да има инциденти и провокации ? Дај да не се лжемо не живимо у Англија :)

:):D pa de bese E.B.R ofofff sto ce ve najdesee vassss :)

Добро де , тоа не е фудбал !!!

Јас стварно очекувам утре да победи ФУДБАЛОТ !!! И да нема инциденти , тоа е најважното !!
п.с. Провокаци ќе има ( и од Балисти и од војводи ) и тоа на големо !!! Сигурен сум ...

^ Се знае дека ќе има провокации од двете страни...Само не се знае кој ќе почне прв... Инцидентите искрено вие ги праете после натпревар вие сте тие што фрлате со камења,дали е така м? И ја несакам да има инциденти ,сакам коректно и фер навивање и да не се мешаат баби и жаби кои немаат никаква врска со овој настан...

^ Се знае дека ќе има провокации од двете страни...Само не се знае кој ќе почне прв... Инцидентите искрено вие ги праете после натпревар вие сте тие што фрлате со камења,дали е така м? И ја несакам да има инциденти ,сакам коректно и фер навивање и да не се мешаат баби и жаби кои немаат никаква врска со овој настан...

Ќе збориме утре во оваа време !!! ПРОВОКАЦИ ЌЕ ИМА , ТОА СЕ ЗНАЕ , на пр. албански П... , СМРТ за Албанци , Македонско Девојче ... , Каурски ПИЧКИ и тнм !!!

Инциденти ( според мене ) нема да има ( само ако судијата прави нешто , што само ќе ги иритира `домашните навивачи` ) полицијата и џандарите ќе бидат во голем број утре и би требало да ја контролират ситуацијата!!!

Ќе збориме утре во оваа време !!! ПРОВОКАЦИ ЌЕ ИМА , ТОА СЕ ЗНАЕ , на пр. Албанецски П... , СМРТ за Албанеци , Македонско Девојче ... , Каурски ПИЧКИ и тнм !!!

Инциденти ( според мене ) нема да има ( само ако судијата прави нешто , што само ќе ги иритира `домашните навивачи` ) полицијата и џандарите ќе бидат во голем број утре и би требало да ја контролират ситуацијата!!!
Aбе судијата не верувам дека ќе суди против вас !! Судиската 3-ка па и четворка ќе бидат под огромен притисок така да не верувам дека ќе ве оштетат тенко камо ли дебело,не дека го браним сега Тетекс али мое лично мислење и заклучок од многу натпревари и случки што се имаат случувано во теренот а и во соблекувалните...Да утре ќе има многу полиција и специјалци само да бида корекни не на некого да траат на некого удри...:confused: Камо да проследим таков натпревар кај што ќе нема скандирања,нека се пее за клубот за себе али тоа е невозможно убеден сум и ја а и сите останати од двете групи,таке да бадијала муабет терамо околу ова...Уште нешто и Јанкуловска ќе била присутна утре како што разбрав... :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom