Е стварно си мизерија!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Ovde i sega mozete slobodno da se "isturite" i da kazite vo sto najmnogu vashiot partner/ka e mizeren so nekoja postapka/navika vo vashite oci....Toa go znaete odamna no e del od negovoto odnesuvanje koe preminalo vo negova navika, sekogash goltate "knedla" koga toa go pravi, a ne mozete tuka nishto da smenite....:toe:

Ako ne ste vo vrska, sto ne bi mozele da prifatite kaj idniot partner i bi go otcenile za mizerno?

ah mn interesna tema,stvarno si mizeren sto postojano si pospan i ti se spie bas koga treba da odime nekade,mizeren si sto na drugite odma im izleguvas vo presret a koga stanuva zbor za mene mislis deka jas sekogas mozam da cekam a?,i ...ah ima uste mn sitnici tuka ama ke se vratam posle pa ke dopisam

осекам дека темава ке растури многу врски...

Мизерен си кога почнеш да ме убедуваш во нешто што знам дека не е така како што велиш.
Мизерен си кога ме погледнуваш со тој невин, детски поглед.
Мизерен си кога после секоја грешка ми се извинуваш, а утредента ја правиш истата.
Мизерен си кога се обидуваш да лажеш а не ти успева.
Мизерен си кога си толку самоуверен, кога одиш со гордо крената глава.
Мизерен си кога ми пружиш рака и ме бакнеш како јас да сум ти најдобрата стара пријателка,
а најмизерен си кога гледам дека патиш а не сакаш тоа да го признаеш.

Bas si mizeren koga sakas da me nerviras za gluposti.No,znaes sto.Ne se nerviram poveke i jas ke se smeam ko tebe.
I bas si mizeren koga postojano sakas da spies

Мизерен си само кога те нема.:zaljuben:

мизерна си затоа што ми правиш да се чувствувам како јас да сум виновен за нашава состојба!

Mizeren si koga se obiduvas da mi dokazes nesto,za koe sto i sam si svesen deka ne e taka...mizeren si koga znaes deka sum stvarno ljuta,i ja objasnuvas sekoja svoja recenica i sekoj svoj poteg so cel da mi dokazes deka uvek pogresno gi sfakam rabotite i deka ne si mislel da me navredis ili povredis...mizeren si koga pravis ljubomorni ispadi bez vrska....

...e stvarno si m....na,ja na tebe drugari da bideme,ti si zapnala ke me lezish ili kraj...:baeh:

Мизерна си што ме тераш да се капам през недела, иако добро знаеш дека сабота е ден за бањање.
Мизерна си затоа што не ги каниш другарките на гости кај мене и мрчиш кога јас ги канам.
Мизерна си затоа што ми се јавуваш во 3 сабајле, да провериш што правам, не ли ми веруваш бе?
Мизерна си кога не ти текнува да ми исчистиш дома кога доаѓаш.
Мизерна си зошто го земаш сексот здраво за готово.
Мизерна си кога ми велиш дека те мрзи да ми испереш гаќи и чорапи, а сум ти кажал дека ми се потребни и дека немам машина за перење.
Мизерна си кога ќе ти кажам да му помогнеш малце на некој другар мој кој немал женска одамна, барем хенд рилиф или секс ин д маут, а ти не го правиш тоа. Зошто мораш да бидеш толку себична?

Али јас сепак те сакам, со сите твои несовршености.

Мизерен си кога филозофираш и кога мислиш дека знаеш се и дека нема никој како тебе...
Мизерен си кога премногу се удираш у груди дека нема болје шофер од тебе...и кога цело време ми викаш дека појма си неам од возење, ако не па "извини фраеру најболје си"
Мизерен си кога ќе ми речеш Анче дојди на кафе, а уствари кога ќе дојдам ќе ми ја направиш таа слатка фацичка и ќе ми речеш ај свари кафе, а ја кога ќе се накурчам твојот одговор е- епа од тебе ми е послатко...
уфффффффффффф....доста се овие иначе ако продолжам ќе се изнервирам...

Mizeren si koga mislis deka maskata na liceto sto ja stavas koga sakas da se napravis dzek lugeto okolu tebe ne ja primetuvaat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom