UCL Daily Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.461
Поени од реакции
26.513
daily.jpg

Ќе има од оваа сезона и дејли фантази за ЛШ. Значи за секој ден (вторник/среда) кога ќе има ЛШ може да креирате посебно тим со 11 играчи. Пример избирате 11 играчи кои мислите дека ќе ви донесат највеќе поени и кои што играат во вторник, па следниот ден среда нови 11 играчи кои играат тој ден. Без буџет и без ограничувања на позиции. Можете дури 11 напаѓачи да изберете или пак 11 играчи само од два-три тима.
Автоматски ви ги дава како опција да ги бирате играчите кои што играат само во вторник така да не можете да погрешите да изберете некој играч и од среда. Па во среда ќе ви ги дава да ги бирате само играчите од тимовите кои што играат среда. Едноставно е направено.

Линк за да креирате тим за вторник https://gaming.uefa.com/en/ucldailyfantasy/create-team

Повеќе за правилата https://www.uefa.com/news/newsid=2568687.html

Кодот за Кајгана челенџ е DF443004VMJG

Последно уредено:
Зошто не ми дава да влезам во лигата?

Зошто не ми дава да влезам во лигата?

groups.jpg

Па тој си е кодот што сум го напишал за да се влезе во Кајгана групата. Штиклирај првин 11 играчи па после пробај да влезеш во случај да не си одбрал 11 играчи и пиши дали си успеал.

Прегледај го приврзокот 196491

Па тој си е кодот што сум го напишал за да се влезе во Кајгана групата. Штиклирај првин 11 играчи па после пробај да влезеш во случај да не си одбрал 11 играчи и пиши дали си успеал.
До нив бил проблемот нешто, влегов сега.

Тука само 5 члена :unsure:

Толку ли бе нема заинтересираност? @Донев @Факе @ManUtdChampions @Dani @ob1 @Scirea @Хефест @Ернесто ЧЕ Гевара @MiteReal @marinetti @wARMAN69

Не, ништо освен фантази нема да играм сезонва од УЕФА.

Гледам од УЕФА ја форсираат играва. Има дејли и за ЛЕ, а класично фантази не.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom