Carlito Brigante
Хаусмајстор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 844
- Поени од реакции
- 8
Ова ми личи на поздравниот екран кога инсталираш Windows XP или Windows 95. Останува да се види...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Skinovi kolku sakas imamr_wicket напиша:![]()
еве изглед ама ова е само целосен скин
Затоа што не си навикнат, односно затоа што си навикнат на класичното мени од XP и 98.Mac)) напиша:Зашо мене ова некако непрегледно ми е???
Orion2 напиша:Skinovi kolku sakas imana Windows Blinds go ima mnogu odamna ovoj skin.
Тоа и ми беше поентата...Мислам дека у ентер го даваа тоаmr_wicket напиша:не е тоа што мислиш, ова е нешто како кратка верзија на Вистата. Од коа че го инсталираш се рестартира ПЦ то и лог он скринот е на виста, исто и коа го гасиш скринот е од виста. КОа прајш лог оут на виста. така да се е променето и е оригинал како што треба да биде вистата на изглед
Да не си грешка малце....ја ко што глеам на сликата пишува Avaible Physical Memory 600 mb....од 1000мб....значи јаде 400 мбvardarce напиша:Имено еден од нивните бета тестери пуштил во јавноста информација дека овој Windows просто ја "јаде" меморијата, конкетно дури 800 MB во idle статус кога се сите ефекти и најзахтевното опкружување активирани. Тоа е поткрепено и со слика од Task Manager-от која можете да ја видите.
![]()