Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за тебе,сега мора да се чуствуваш исполнето коа си се олесна:tapp:
Еј ај не ме нервирај ко демек ти помаметен си знаеме. Се чудаци на форумов страшна работа!!!

Да, Вовед во Анатомија ми е една од омилените серии. Штета што прекинаа да ја даваат на А1, ваљда ја немаат откупено следната сезона...ги очекувам новите епизоди...иначе од серијата многу си ги сакам Џорџ и Мередит:pipi:

Да, Вовед во Анатомија ми е една од омилените серии. Штета што прекинаа да ја даваат на А1, ваљда ја немаат откупено следната сезона...ги очекувам новите епизоди...иначе од серијата многу си ги сакам Џорџ и Мередит:pipi:

Поради летото ги прекинуваат сериите, како и пола свет. :)
На есен ќе се врати Вовед во анатомија, како и Домаќинки, ЦСИ, 24......

Поради летото ги прекинуваат сериите, како и пола свет. :)
На есен ќе се врати Вовед во анатомија, како и Домаќинки, ЦСИ, 24......

Аааа што било работата :kesa: ОК, тенк ју и ондак ја чекам есента :pipi:

Е и ова серија многу ја сакам.Таман се натажив оти на а1 ја прекинаа,си ја најдов на друг канал(Про Зибен-германски) и таму си ја гледам.и ја фатив баш од каде што прекинаа на а1.:vozbud:

Излезе 1-вата (најверојатно заедно со 2-рата) епизода од 5-тата сезона Grey's Anatomy :vozbud: Кој знае колку ќе треба да се чека до 3-тата епизода )=

абе фино лепо имате се ги сите 4 сезони на јутуб и тоа целосни мерак да те е да ги глеаш...па ај беќи и 5тата ке ја стават...

Дајт бе луѓе превод на Македонски,Српски,Босански,Хрватски за првата епизода од петта сезона ! Никаде не можам да најдам:nesum:

Уште нема превод, јас секогаш гледам на поднаписи и преводи-онлајн. Има само англиски титл.

Мене ми останаа уште две епизоди од 4. сезона па почнувам да гледам 5. :)

И јас ги гледам поднаписи и пријеводи-онлајн , ама ништо . Мислев да не симнувате од други сајтови , ама очигледно нема преводи на "разбирлив" јазик :nenene:

Grey’s anatomy[FONT=M_k_Verdana] [/FONT]ja obo`avav, iako ja tupat mnogu za romansata pome|u Meredit i Mc. Dreamy. Koga se napravila anketa kako gleda~ite sakaat da bide na krajot, pove}e od polovina izjavile deka ne sakaat oni dvajca da zavr{at zaedno. Zna~i i na najopsednatite obo`avateli im skur~ilo od niv dvajca. [FONT=M_k_Verdana][/FONT]

Од среда, 8 октомври на А1 ТВ, ваљда во 20/21 часот, третата сезона на Вовед во анатомија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom