Тим Иван

• Креатор на темата Креатор на темата Илко Илија
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.031
https://www.timivan.com/исповед-на-тинејџер/
Не знам дали е за тука темата ама ќе ја ставам овде.
Има ли некој слушнато за овој човек и дали го познава?
Како помогал женска да си фатиш и сакал да собере 10.000 мажи за да го промени доминатниот статус на жената во Македонија.

1. Фројд не ја разбрал жената како суштество, малиов ја разбрал (y)
2. Од тие што ги познавам околу мене, мажи што дупат и се успешни со жени, не држат курсеви, не ставаат онакви слики на ФБ и не пишат сегде што, како, со која биле.

Прочитав 3 тома од други автори на тема Женска Психологија.

(y) (y) (y)

Сакав да знам дали има некоја финансиска корист од ова?
Оноа ми е чудно сака 10.000 мажи да собере како револуција да ќе прави.

Да се собериме 10 000 :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И шо викате копира, ама лошо копира :icon_lol:.

Штом ја отворив странава ми се укочи лаптопов! Ќе јаде типов санкции од СИНДИКАТОТ.

Сакав да знам дали има некоја финансиска корист од ова?
Оноа ми е чудно сака 10.000 мажи да собере како револуција да ќе прави.

Собира мејлови сега, покасно на истите 100% ќе им нуди некакви курсеви или книги за кои ќе мора да платат

Вакви типови на запад има со лопата да ги ринеш, што сакаат да се офајдат од невини мажи, а па овие се палат дека ќе постанат ебачишта. Sekoj vikend novo pice da ebat heheheh

Не можи секој да биди Мајкл Џордан, ама можи да проба да фрли на кош :icon_lol:.

Ова со кошарката е точно, можам да потврдам, иначе типчето си беше и ќе остане ПОПЛАВА. :icon_lol::icon_lol:
ДНО-ДНА.

Ова за семинари себеподобрување жени пари, среќа бериќет имаше изјава од еден тренер инструктор. Вика доаѓа клиент од Јужноафричка Република за приватен семинар во Лос Анџелес, плаќа авионски билет од едниот крај до другиот крај на светот, хотели други трошкови, губи време, нерви, плаќа премиум цена и ако тој не испорача тоа што го ветил :icon_lol:, ча му ја сокрше главата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Оф топик.
Овој Чешелковски им кажува нешто асално на тие презентациите, или е некој преварант и филозоф? Гледам го шеруваат по социјалните мрежи на велико :)
Немам во живо муабет од никого слушнато, едино од форумов шо имам читано - лаги со бради. Имаше цела тема за него, нешто газда Зеко, Чешелко пребарај, Буцио мислам ја имаше отворено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom