Бадминтон

• Креатор на темата Креатор на темата Ilidan
  • Време на започнување Време на започнување

Ste igrale nekogas vistinski badminton?

• Znaete deka na Skopski saem ima tri tereni?

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    2
  • Гласањето е завршено на .
Добар спорт, ама ипак тенисот е подобар и попопуларен спорт во светот. Игравме порано како деца, шпаткавме со рекетите по тоа индијанецот, ама ништо посебно.

BADMINTON

Lugje, ste igrale badminton? Ne vo livada, nego na originalna podloga. Igrata e super, zabavno e i moze da bide mnogu dinamicno. Ne vi treba instruktor, vednas pocnuvate vo smecevi, forhendi i bekendi. Na Skopski saem ima tri tereni, davaat i oprema (reketi i topcinja).

Што е тоа Бадмингтон:)

ни сум играл, ниту планирам да играм, едноставно не ми е интересно

п.с. друже, анкетава не ти ја разбирам:helou:

и има ваква тема, разгледај малку

Pojma nemam sto e ova,ali brat jas glasav za

Imate pretstava kolku dinamicen sport e badmintonot? hahahhahahahahha ZITI ANKETAVA

Анкета во која двата можни одговори на прашањето се прашања? :pos2:

И мене то ми беше муабетот... нека фатит некој скриншат пошо не можам воздух од смеење да зеам :pos:

super tema. imam igrano badminton ama sepak poveke preferiram tenis. pointeresno mi e a i ima poveke uslovi vo makedonija za tenis otkolku za badminton. ne deka ima nekoj uslovi i za toa ...

Мене ми е интересно, убава игра:helou:

Супер спорт,само штета што во Мкд не е толку застапен.
Играв едно лето :) и се заљубив во него,само што никаде не можев да си најдам опрема.. а и тука во градов нема кај да го играм...Хмм,уште полошо! нема со кој!!!

ИМАМ ВО ДВОР ИГРАЛИШТЕ ЗА БАДМИНТОН, БЕТОНСКА ПОДЛОГА

epa vaka go znaete sportot ako ne togaj toa e slicno na tenis ама се игра со поразличен рекет личи вака
Badminton.png

и едно несто нарецено корпица сто личи вака
badminton.jpg

и тоа сто ме интересиррасе какво мислење имате за спортот

Хахаа,јас се нервирам,неможам имено тешко да му го научам па си го викам тенис со тоа индијанското:)На такво ми личи топчето.Играме секое лето со сестра ми пред двор,се додека не се стемни,дури и кога е стемнето додека колку толку се гледа играме затоа што ептен е заразно и интересно!Го обожавам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom