Фото натпревар No.112 Тема: Црно бела фотографија -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Фотката е супер и сакам нова тема од:

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Крај на примирјето!!!! Почнувајте да напаѓате со гласови да видиме кој е следен за тема

Доколку пак некој мисли дека е намерно бојкотиран или игнориран, следното пријавување може да е тајно, преку порака. Сликите после може да се објавуваат без име и нека се гласа без да се знае за кого се гласа ;)

@Петра П.
upload_2018-7-2_10-9-54.jpeg

@Saladin
upload_2018-7-2_10-11-49.jpeg

@lazarot
upload_2018-7-2_10-13-11.jpeg

@bijons
upload_2018-7-2_10-13-50.jpeg

@Ryan Giggs
upload_2018-7-2_10-14-31.jpeg

@Snow :)
upload_2018-7-2_10-15-8.jpeg

@staycalm
upload_2018-7-2_10-15-45.jpeg

@SuBZerO
upload_2018-7-2_10-16-26.jpeg

@Klin
upload_2018-7-2_10-16-56.jpeg

@Sasa Ilic
upload_2018-7-2_10-18-45.jpeg

@AceCaleb
upload_2018-7-2_10-19-12.jpeg

@Toto.toto
upload_2018-7-2_10-19-35.jpeg

@GG-BG. Баниран е? @bijons трет пат му ги пишуваме правилата, мислам дека е време да ги научи ;)
upload_2018-7-2_10-22-32.jpeg

@коцка
upload_2018-7-2_10-23-11.png

Гласано за @Saladin јбг слаба точка ми е архитектура поготово брутална само би изразил повеќе светли и темни тонови за да дојде до израз линијата на објектот како што е на пример фотката на @Snow :) !!!

Гласано за @Saladin јбг слаба точка ми е архитектура поготово брутална само би изразил повеќе светли и темни тонови за да дојде до израз линијата на објектот како што е на пример фотката на @Snow :) !!!
Јас затоа за сноу гласав, контрастите ептен ми се убави
Едноставна фотка, а ме натера да се навратам и погледнам уште еднаш.

Jas glasav za Lazarot bidejki ima mnogu ednostavno slika... I poinaku ne Bi já zamislila fotografijata.

Во гооолема дилема меѓу Сноу и Саладин. За нијанса повеќе ја бирам на Сноу, минималистички по мој ќеиф ептен. Имам слична ваква од мојата зграда, ама таа во некоја друга тема ќе оди.

...се двоумев помеѓу @staycalm, @GG-BG, @Toto.toto , па се одлучив за првиот - зошто?
интересна уникатна идеја, не е баш лесно да се долови необичниот агол на ваква комплицирана железна конструкција, можеби е крст?
...зашто ги елиминирав другите фотографии?
(@Петра П. - лево сецкана девојката до грбот и скоро пола рака, @Saladin - долниот десен дел многу затемнет, @lazarot - премногу небо, @Ryan Giggs - „изгорено небо“ и надесно крив хоризонт, @Snow :) - премногу небо како засечен црн триаголник, @SuBZerO само поради „денешниот“човек десно го расипува ликот на војникот и колата од минатото требаше да се скрати, @Klin десен агол од таблата скратен повеќе од левиот, @Sasa Ilic преден дел кај шарата непотребен требаше да се скрати, @AceCaleb премногу небо и необично место за месечина премногу централно фотошоп?не верувам дека е сонце! @коцка на преден план нејасни птици во лет) :)

Последно уредено:
...се двоумев помеѓу @staycalm, @GG-BG, @Toto.toto , па се одлучив за првиот - зошто?
интересна уникатна идеја, не е баш лесно да се долови необичниот агол на ваква комплицирана железна конструкција, можеби е крст?
...зашто ги елиминирав другите фотографии?
(@Петра П. - лево сецкана девојката до грбот и скоро пола рака, @Saladin - долниот десен дел многу затемнет, @lazarot - премногу небо, @Ryan Giggs - „изгорено небо“ и надесно крив хоризонт, @Snow :) - премногу небо како засечен црн триаголник, @SuBZerO само поради „денешниот“човек десно го расипува ликот на војникот и колата од минатото требаше да се скрати, @Klin десен агол од таблата скратен повеќе од левиот, @Sasa Ilic преден дел кај шарата непотребен требаше да се скрати, @AceCaleb премногу небо и необично место за месечина премногу централно фотошоп?не верувам дека е сонце! @коцка на преден план нејасни птици во лет) :)
Еми во движење се хаха
Вакви коментари ни требаат :)

Еми во движење се хаха
Вакви коментари ни требаат :)
... па гледам дека се во движење, ама ти требаше да не дишиш кога ги штракна :)

23-Birds.jpg

нешто вака ...;)
До сега немаше никаква анализа па мислам дека е океј и било каква ;)
може ме фали, ма... неодреден/а е :)... ама штом така од небо коментира за туѓо мислење без да даде сопствено, сигурно со сеир го кажа, а? :(

@bijons
Месечина е бе :D Централно излегло случајно, не го планирав. Фотошоп конкретно не е користено, оригиналната фотка е во боја, намалена сатурација до крај, појачани детаљи малце и мислам дека минијатурно вињет (затемнети рамки) додадов, не сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom