NIHILIST - EXTOURSION IN HATE od sab.!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Веб-сајт
www.myspace.com
UPDATE!!!NIHILIST - EXTOURSION IN HATE od sab.!!

UPDATE SVIRKATA VO STRUGA SE ODLOZUVA, I KE BIDE VO PRILEP....ni ja otkazaa lokacijata(:tapp:) SORRY i ne najdovme alternativa.....

NIHILIST ke ja cepat nivnata prva turneja EXTOURSION IN HATE.

Site metalci i forumdzii moze da bidat svedoci na prvata turneja na nasite metalci na 28. vo GEVGELIJA,29. vo BITOLA i na 30. vo PRILEP.
Jas ke bidam del od ekipata (za tehnicki pricini :vozbud::vozbud:)koja gi druzi deckive na turnejata. taka da site poznati forumdzii i site tie so koi ne sum se videl mozat na gore navedenite termini da se druzat i pijancat so mene na asalna metal svirka...... kontakt na PP....
ride on ......
smiley15.gif

20070427_233456_200182746900387.jpg

ps; ova najdov uste kako informacija

За градовите кои не се опфатени, не се секирајте во план е да се посетат уште 4 града во текот на викендите што доаѓаат.

Од merchandise ќе има:
- Nihilist – Another Dispersion Of Hate (CD) – 300 ден.
- Mindfist – Mindfist (EP – CD) – 150 ден.
- Комплет двете изданија – 400 ден.
- Маици Nihilist – 250 ден.
- Разни фанзини и книги + локален merchandise

Значи секој што е во градовите и што е во близина може да се придружи на Extoursion in Hate со тоа што ќе посети некоја од свирките.

ќе има журкаааааааа!!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
заедно со Марас ќе свират!!! едвај чекаммммм.....

Лу мислам дека ќе те познаам по сликите од галерија,ако се случи такво нешто,рачунај дека ако не друго едно здраво ќе ти напраам :)

Зоки блазеси ти, со една од моите омилени групи ке се шеткараш низ мк :) а скопје?

Браво за Нихилист.Многу добар бенд.Ако наминат у Скопје ке им идам на свирка од почит.А се знам со некои од нив и многу се добри и како персони :).Pozz

ОООооооојме во Струуууга!

UPDATE SVIRKATA VO STRUGA SE ODLOZUVA, I KE BIDE VO PRILEP....ni ja otkazaa lokacijata SORRY i ne najdovme alternativa.....

@pcjo.....za zal ne
@gizo....ete gleas kolku e mal svetot
@nippi....samo edno....??
@marina....sorry ali ne sjebaa strumicanive..

ООоооојме во Прилеееееееп!

Марино, ти сегде идеш идеш, на крај нигде нема да отидеш.
Ти памтам за Смат...

така иде зборот де... се почнува од здраво нели??? леле само да си дојдам порано,пошто не сум во Гвг моментално...ако не стигнам,нема да можам да дојдам во У... :(

Zakon bese svirkata vo U, sea se prebrav od tamu, pijan... i pospan...
ajt na spanje :helou:

P.S.
zosto mi pokazuva deka e 12 casot, a ustvari e 2... lol

BrainCrasher напиша:
Zakon bese svirkata vo U, sea se prebrav od tamu, pijan... i pospan...
ajt na spanje :helou:

P.S.
zosto mi pokazuva deka e 12 casot, a ustvari e 2... lol
лажееееш златтоо,лажееешш дуууушшооооооооо!!!!
јас коа отидов таму ти веќе си беше отишол!!!! а за закон..уф! каснев малку и бев таму само пола саат,и заврши свирката...се видовме со Лу,го истурија неговиот пијалок врз мене...незаборавно! :)

da kazam ovaka......
gevgelija bese onaka za mene od raspolozenieto i legendarniot vujce za mene naj top....
bitola.....SUCKS da ve ibam me razocaravte osven trite devojki koi bengaa cel koncert
prilep.....mislam bese onaka kako hajlajt imase ljuge imase stimmung i taka dalje.-....

impresii od turnejata mozete tuka http://www.mkmetal.info/topic/show/1270
da videte no uste ne e komplet

i sega samo begam vo krevet i utre sabajle vo 2 saat nakaj doma do good old bavaria.......:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom