Најдобар NBA кошаркар на денешницата

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот NBA кошаркар на денешницата?

• Koby Bryant

Гласови: 67 45,0%
  • LeBron James

Гласови: 27 18,1%
  • Dirk Nowitzki

Гласови: 5 3,4%
  • Dwayne Wade

Гласови: 12 8,1%
  • Shawn Marion

Гласови: 0 0,0%
  • Kevin Garnett

• Shaquille O'Neal

Гласови: 2 1,3%
  • Allen Iverson

• Tracy McGrady

Гласови: 3 2,0%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 9 6,0%

• Вкупно гласачи
    149
kobe bryant i dwayne wade klasa igraci ... sekoj poteg im e fenomenalen,dobar sut ,odlicni dodavajna,i odlicni probivi...KLASA

Дај бе не липајте глупости ако е атрактивен НЕ Е НАЈДОБАР!!!! Треба да се погледнат статистичките податоци и да се погледне кој игра констатно е на коби една утакмица 40 коша а другата не може 6 да ги даде ТОА НЕ Е ИГРАЧ. Ве молам не се брикајте рално ако погледнеме веѓе неколку години нанзад а по играњето ми изглеа уште наредни 7-8 НАЈНАЈНАЈДОБАР Е ТИМ ДАНКАН може да се буните и да јадете бурек дека не е атрактивен и такви глупости ама факти се факти а коби не можете ниту да го соредите со него ниту да го ставите во иста класа тоа е брука за целиот спорт.

`TENK` напиша:
kobe bryant go biram stvarno e najdobar po 50 poeni na natprevar davase u regularen tek od sezonata

Pa tipot igra sam be coek.Go biva za bivanje i koj i da e drug natprosecen irac na negovo mesto ke dava po 50 poeni. Ama kosarkata ne e individualen sport. Ako saka da se istakne kako poedinec neka igra tenis ili golf.

Karmelo Entoni Lebron James i Bryant se najdobri.

Iako moj idol e Gilbert Arenas .. Kobe Bryant e neprikosnoven na terenot ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom