AdWords помош околу Keywords planer

• Креатор на темата Креатор на темата тренд-trndo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 мај 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Нов сум на форумот па доколку го погрешив местото за темата се извинувам.:)
Имама adwords сметка и сајт кој го рекламиарам во Usa. Е сега таму некако се добро функционира од избор на зборови па до подесување. (y)Сега сакам да рекламирам еден сајт и нивни производи од МК на истата моја сметка али имам проблем кога сакам да прелистувам зборови и да креирам реклама ми покажува дека можам да одберам држава Македонија али не и јазик македонски. :confused:
Па сега тука би ве запрашал кога пребарувате збори одбирате држава македонија а кој јазик го одбирате во тој случај?
И кога креирате реклама дали кога се пишува со ќирилица се јавува пороблем?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom