Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Победа на Чикаго против Бостон со 101-93 рутинирана победа.:vozbud::vozbud:
Сега уште вечер да си ги плеснат Шарлот и у плеј оф.:smir:
Вечерва би требало да тепаат против Шарлот, кој во мечот ќе влезе без мотив, затоа што моментало се 7-ми на Истокот и неможат да одат ниту погоре ниту подолу на табелата :)

Вечерва би требало да тепаат против Шарлот, кој во мечот ќе влезе без мотив, затоа што моментало се 7-ми на Истокот и неможат да одат ниту погоре ниту подолу на табелата :)

Па и неможе баш да се каже дека ќе играат без мотив, види ги NJ последно место се а им зимаат бодови на некој екипи. Али сепак очекувам сигурна победа.:vozbud:

А знајме кој е сопственик на Шарлот така? :)

роуз-хајнрих-денг stop me if you can :) мора да се порази шарлот
fat-bulls-fan.jpg

By Man!!!

AKO VLEZE I ON DA IGRA MJ,AKO TEPATE ODITE, A IZGUBITE A TORONTO
TEPA SO NEW YORK,ONI ODAT,DA POTSETAM SAMO,SUPER INTERESNA.
KE BIDAT ISTO ILI (40-42) I DVATA TIMA,AMA VO MEGU SEBNIOT DUEL
TORONTO VODI SO 2-1,ETE ZA TOA DA NEMA ZABUNI,SAMO POBEDA.

признавам ни роуз не може подобро :)
:pos2::pos2::pos2:

Победа на ЧИКАГО!!! 98-89 против Шарлот :) Во плеј-оф играме против Кливленд, ги поминуваме сигурно :)

Епа ајде честито пласман, се надевам дека ке стигнеме што подалеку во плеј оф.:smir:

Честитки за пласманот во плејофот,
втора сезона на Роуз во НБА и по втор пат игра во плејоф, :vozbud: :zver:

Победа на ЧИКАГО!!! 98-89 против Шарлот :) Во плеј-оф играме против Кливленд, ги поминуваме сигурно :)
Убо е да си оптимист, и јас не надевам, :)
ако не одиме понатаму, барем нека биде долга серијава ( како лани со Бостон) :smir:

Да не имате некоја информација за Џејмс дали ке се врати за со Чикаго, зошто знам повреден беше и последниве утакмици не ги играше?

By Man!!!

Да не имате некоја информација за Џејмс дали ке се врати за со Чикаго, зошто знам повреден беше и последниве утакмици не ги играше?
LeBron ne e povreden tuku go odmararase MIKE BROWN,4 utakmici i site gi
zagubija bes nego,vo SABOTA ke igra a se vraka i SHAG,odmoreni se CAVSI.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom