СП 2018 - Група Б (Шпанија, Португалија, Мароко, Иран)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.064
Поени од реакции
18.588
ГРУПА Б
Grupa B.png
Групата Б е една од најатрактивните групи на Светското, бидејќи во оваа група се наоѓаат двата вечни ривала од истиот полуостров, европскиот шампион Протугалија и победникот на претпоследното Светско првенство Шпанија, кои се апсолутно најголемите фаворити за освојување на првите две места во групата. Мали шанси за поминување има репрезентацијата на Мароко, додека тотален аутсајдер е Иран.

ПОРТУГАЛИЈА
Portugal.png

Селектор: Фернандо Сантос

Portugal sastav .jpg

Главни играчи: Руи Патрисио, Пепе, Жоао Марио, Мутињо, Бернардо Силва, Кристијано Роналдо

ШПАНИЈА
Spanija.png

Селектор: Хулен Лопетеги

spanija tim.jpg

Главни играчи: Давид Де Геа, Серхио Рамос, Жерар Пике, Иско, Давид Силва, Андрес Иниеста, Диего Коста

Мароко
Maroko.png

Селектор: Ерв Ренар

Maroko.jpg

Главни играчи: Мехди Бенатиа, Набил Дирар, Kарим Ел Ахмади, Јунес Белханда, Хаким Зијех, Мубарак Бусуфа

ИРАН
Iran.jpg
Селектор: Карлос Кеироз

Iran tim.jpg

Главни играчи: Ехсан Хајсафи, Масуд Шојаеи, Саид Езатолахи, Алиреза Јабанбакш, Карим Ансарифард

Portugalija kje igra nedopadliv fudbal celo svetsko i kje stigne mislam do 1/4 finale. Zaedno so Maroko kje se plasiraat vo 1/8 finale.

Шпанија и Португалија би требало лесно да пројдат понатаму. Се’ друго ќе биде сензација.

Интересни играчи имаат Мароко, посебно средниот со Арит од Шалке, Зијех, Амрабат и Белханда.

Последно уредено:

Интересни играчи имаат Мароко, посебно средниот со Арит од Шалке, Зијех, Амрабат и Белханда.

И Ахмед Шабан и Садам. Интересни се овие играчи само ако си директно од Мароко и пушиш марокански хашиш.

Зкијех и Алиреза Јаханалахакбар сакам да ги видам највише после од пет саат. Секогаш преинтересни ми биле вакви утакмици на светско, за двете репрезентации утакмицава е ко финале и веројатно единствена шанса за бодови на првенството, мада нема да ме чуди мароканциве да изненадат некој од фаворитите.

И Ахмед Шабан и Садам. Интересни се овие играчи само ако си директно од Мароко и пушиш марокански хашиш.

Прав е членот од погоре, Мароко има добри играчи кои играат во топ 5 лигите, гарант после светско ако се покажат во добро светло ќе има некој трансфер во подобар клуб.
Јас типувам дека Мароко ќе направи изненадување и ќе ја помини групата [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чим Чакир судит, ова утакмица може да биде изненадување :cool:

Ко за небитен нтпревар бајаги исполнет стадионот ми се гледа

Прав е членот од погоре, Мароко има добри играчи кои играат во топ 5 лигите, гарант после светско ако се покажат во добро светло ќе има некој трансфер во подобар клуб.
Јас типувам дека Мароко ќе направи изненадување и ќе ја помини групата [emoji16]

Зијек/х/ч е играчиште, и без да играше на Светско сигурен сум дека ќе направеше трансфер

Иранциве многу го гледале жунињо против касиљас со шутевите од пола терен.

Па добро не се лоши, али Реза Јаханалахабар Хесболах и Сандонган Емси се исто напети.

Абе Видара, јебала те цела Ирачанска дијаспора:boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom