Загаденост на воздухот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaTrajanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 мај 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Добар ден луѓе,

Правиме истражување на тема 'Загаденост на воздухот во Скопје'. Би сакал да отворам дискусија на оваа тема. Што мислите за загаденоста во Скопје? Имате ли некакви предлози како би се справиле со овој проблем? Дали мислите дека темата е доволно застапена во јавноста ? итн.. итн...

Да нависитина ова тема е недискутирана до сега :pos:Не се зборува ни на форумов,социјални мрежи,нема ниту групи,нема ниту апликаци за загаденост :pos:....
Нема промени се останува исто со години не мрднува од мртва точка од влагање у една зима у друга вадат транспаренти не се дише,летно време кафица,шеми,џинтири минтири значи одете бркајте работа,бркајте пички.Не се превзема ништои аплицирано е 100пати,имало протести,собири,укажувања ситуацијата не мрднува од точка ако сакате чист воздух секогаш тука за вас е Скопска црна гора каде што може и да се предозирате со свеж воздух :love:

@Ѓорѓи Н. Еве ти колега, Жорж, остаил име, презиме, матичен, број на кондури....може да се упознаете.

Добар ден луѓе,

Правиме истражување на тема 'Загаденост на воздухот во Скопје'. Би сакал да отворам дискусија на оваа тема. Што мислите за загаденоста во Скопје? Имате ли некакви предлози како би се справиле со овој проблем? Дали мислите дека темата е доволно застапена во јавноста ? итн.. итн...
Веќе има ваква тема на која можеш да разбереш што мислат членовите.Само подобро побарај ја на форумов.

ne znam so se sekiras, siljo ke ja oprai rabotata. za pocetok dupot go stokmija po ekoloski terk.

Што мислите за загаденоста во Скопје?

Ај сфаќам да прашаш “што мислите за бурек со месо“ па да се разговара за вкусови, ама што можи да мисли човек за загаденоста во Скопје?

Ми се допаѓа.
Не ми се допаѓа.
Може и подобро.
Последниот албум само ми се допаѓа.
Мислам дека е кул фаца.
Не и требаше да се појави во фарма/велики брат/и др.
Слабо ја има по медиуми.
Сите ја знаат по Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom