Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Заебано е малце само ако не е напалена типката ... али иначе нема гајле. Али ако до толку ви е фрка би ви препорачал одење на уролог и ич око да не ви трепне.

Кожичката на пенисот ми е тесна кога имам ерекција и не може да го 'соблечам' и малце ме боли , дали некој знае дали има некоја крема или било што за да го решам овој проблем? Ако знаете ве молам кажете ми како да го решам овој проблем.

Кожичката на пенисот ми е тесна кога имам ерекција и не може да го 'соблечам' и малце ме боли , дали некој знае дали има некоја крема или било што за да го решам овој проблем? Ако знаете ве молам кажете ми како да го решам овој проблем.
http://en.wikipedia.org/wiki/Phimosis [линкот содржи NSFW слика]
Побарај совет од матичниот лекар и ќе те упати на уролог каде подетално ќе те советува, ако треба и ќе сецне нешто.

Секога коа ќе ја видам темава во Нови мислења, се фаќам за "Дарки" у гаќи доле. Не дека ме пали пукањето на жилата, туку добивам фантомска болка од самото читање на насловот.

Требало на време да си го решиш проблемот. Братучед ми го имаше истиот проблем, но кај него тоа го открија на рана возраст, некаде 5-6 годинки имаше, и го сецнаа. :)
Ќе те направат сунетче не се секирај :P, но првин консултација со лекар нормално, може има друг лек.

Нема да може ниако со “работа“ да се среди :) ? Мора хируршки ? Значи мене ми се отвара но малку ме боли... Па дали со секс ќе се зголеми еластичноста.....

Нема да може ниако со “работа“ да се среди :) ? Мора хируршки ? Значи мене ми се отвара но малку ме боли... Па дали со секс ќе се зголеми еластичноста.....
Зошто се плашиш? Обично луѓето бараат брзо решение за проблемите, прв пат слушам некој да бара решние кое ќе бара „работа“. Од луѓе кои имале проблем како твојот и кои го решиле на уролог, слушам дека се фалат, многу им опеснило.

Да тоа ќе да е :)
Прави мал проблем... Се развлекува но заболува :)

Тотално истото го имав, тотално!
При ерекција жиличката ја тегне главата на пенисот и боли при пенетрација.
Мора хирушки меѓутоа операцијата е мачкина кашлица - многу е лесна.
После операцијата немав воопшто болка ( ептен ептен минимална) ко да те гребнале.
Во понеделникот ми правеа операција, истиот петок продолжив со тренинзи па ти види:)

^^ Конечно некој позитивно нешто да каже :) Читам низ постовиве и се чудам :)

Ако не те мрзи објасни ми што како иде тоа... ( не ти барам детално операцијата како иде, него како иде постапката... што треба се да се направи, колку чини, каде ... )
Фала. :)

Bostan sunet brat ili kako vikat tuka malce kozickata da ti seckat i air ke vidis ic ne se plasi be eeeeeee posle pojak e*ac ke bides hehehe

P.S ne za dzabe se pravime sunet nie muslimanite toa e i zdravo i higienski preporaclivo i sega od samite doktori vo celiot svet a i ne s sekiraj be ako ti vikat "secen" hhhh POZZ DRUGAR

еј де кажете ми дали кога ќе се скини таа жилата треба да се оди на лекар или само боли ? леле бе луѓе ме исплашивте не е*ам веке :D

Дај бе одморете ја темава некое време.
Кој пат да видам дека нешо се пишуа у неа, секундарно добијам некаква замислена болка меѓу нозе :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom