Академија на ИТ Александрија

• Креатор на темата Креатор на темата Роберт
  • Време на започнување Време на започнување
Значи не е страшно да немаш финансии да си дозволиш такво образование.
Ама страшно е да збориш за нешто што не си го пробал.
Јас моментално учам на Александрија (Seavus) и сега сум прва година.
Имам доста познаници од кај нас и од странство што ги земале сертификатите што јас ќе ги земам. Сертификатите се многу позначајни за наоѓање работа, додека пак факултетската диплома ти е добра основа за напредување во твоето поле на работа.
А тоа што нашата ни мила земја е уште живее во времето на Тито и сме 200години назад во полето на информатиката не е кривица ни на Александрија ни на фирмите што ги издаваат тие сертификати.
А за сите што се сигурни дека сертификатите се безвредни и факултетската диплома е многу побитна (не дека не е битна, ама е сосема различна работа) нека отворат светска берза за IT вработување и сами нека си го одредат правецот на образование!

Значи не е страшно да немаш финансии да си дозволиш такво образование.
Ама страшно е да збориш за нешто што не си го пробал.
Јас моментално учам на Александрија (Seavus) и сега сум прва година.
Имам доста познаници од кај нас и од странство што ги земале сертификатите што јас ќе ги земам. Сертификатите се многу позначајни за наоѓање работа, додека пак факултетската диплома ти е добра основа за напредување во твоето поле на работа.
А тоа што нашата ни мила земја е уште живее во времето на Тито и сме 200години назад во полето на информатиката не е кривица ни на Александрија ни на фирмите што ги издаваат тие сертификати.
А за сите што се сигурни дека сертификатите се безвредни и факултетската диплома е многу побитна (не дека не е битна, ама е сосема различна работа) нека отворат светска берза за IT вработување и сами нека си го одредат правецот на образование!

за дека сме назад 200 години сигурно дека не сме, не барем во информатика, прати малце ит во мкд ќе го сменеш мислењето.

Дечки, имам ваучер за Seavus академија, кој ја не можам да го искористам поради тоа што немам време. Ваучерот може да се искористи за било која од академиите, и со него имате некои 15% попуст. Ако ви фати око, или знаете потенцијален заинтересиран, контактирајте ме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom