Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ајде луѓе сигурно има навивачи на Италија на форумов. Еве и тема да разговараме за светските шампиони. Јас никогаш нема да заборавам кога Гросо го даде пеналот со кои Аѕурите го кренаа златниот пехар! Знаев дека Италија ќе победи! Само криво ми е што Тоти не го прикажа најдоброто.

и јас уште од почетокот на светското првенство навивав за италија.
највеќе се радував на голот на гросо против германија(првиот гол) пошто знаев дека германците се поопасни од французите и бидејќи се решаваше на пенали финалето бев повеќе смирен одколку во полуфиналето.

Јас беф за Италија уште пред да почни светското 2 месеци бев сигурен дека Италија ќе биди шампион. Едноставно имаа идеален играч на секоја позиција и сите играчи беа во топ животна форма со исклучок на Тоти шо се врати од тешка повреда. Имат дефинитивно најдобар голман, најдобра одбрана, најдобриот тандем во средниот ред Гатузо и Пирло и во напад Тоти и Тони.

Нема појаки, сеа моментално нешто смрдат мала работа ама дури се ухода новиот тренер. Колку и да го поштовам Донадони чоеко нема тренерско искуство

Италија Италија Гранде ИТалија !!!

Otsekogas sum bil za Italija i konecno mi se napravi kejfot da gi vidam kako se iskacuvaat na najvisokoto mesto na piedestalot.

00069fa6
cannavaro.jpg
wc-hat.jpg

Juventus - ITALIJA ! Se znae bev presrechen koj go zedoja svetskoto prvenstvo a se skapaf od plachenje koj izgubija od Francija na evropsko 2000 :D toa e jebesh ga ! poz.

За Италија сум,уште пред да станам навивач на Интер....
јеа форца аѕури!!!

P.S.еееее ко му го скршија носот на толдо..ебати трезеге,каков глуп гол даде....па Кореа коа не елиминираше од Светското,тој судијата од Еквадор две врски немаше да му ја ебам керката...ама затоа пак Актуелни Шампиони сме ЈЕееее :)

Crazy P0Y0L напиша:
За Италија сум,уште пред да станам навивач на Интер....
јеа форца аѕури!!!

P.S.еееее ко му го скршија носот на толдо..ебати трезеге,каков глуп гол даде....па Кореа коа не елиминираше од Светското,тој судијата од Еквадор две врски немаше да му ја ебам керката...ама затоа пак Актуелни Шампиони сме ЈЕееее :)

Со Кореја ко испаднаја најголем кривец беше онај пациенто Јулијано во Јуве играше то време и Виери телето љуфна празен гол 2 пати од 2 метри. Ама то е то, не можи секогаш да се победи. Ама како шо одат работите овие две години италијаните ја покажаа доминацијата на двата најважни фронта Светското и Лига на Шампиони.

Колку и да сум патриот, дупе давам да бев италијанец барем 5 минути да видам како е чуството да му докажиш на сите лајнојадачи дека не се во право.

Откако ги разгазивме Фарските острови со двата гола за Инзаги, сега на ред се Литванија! Добро ни оди во квалификациите и мислам дека Италија ќе го освои првото место во групата! Инаку Тоти најверојатно, доколку се враќа, ќе се врати во репрезентацијата во Септември месец, кога ќе се игра дуелот против Франција!

ФОРЦА ИТАЛИА!!!!!!!

едит: на полувреме Италија води 0-2, со двата гола на Фабио Кваљарела, и двете асистенции на Пирло!

ФОРЦА ИТАЛИА!!!!!!!

едит: ајт, заврши 0-2

Италија де бест

Fantom_oh напиша:
Доволно? Ако ги мразиш мрази си ги за себе...
abe samo kazav deka gi mrazam nikogo ne navrediv temava ne e samo za tie sto ja sakaat italija?:smir:

италија супер изигра не светското многу играчи од кои не очекував да изиграат добро изиграја перфектно, искрено бев на светското за бразил ама откако видов како игра Италија навивав за нив иако имав речено дека никогаш појќе нема да навивам за таа репрез.(по поразот од корејците)и солзите :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom