- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 531
- Поени од реакции
- 2.948
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za da ima vecno derbi so tradicija treba I dvata tima da bidat drzavni proekti da imaat isti pravila na igra da vazat zakomite kako za edniot tim taka I za drugiot,kako mozi vo cetvrtokot 1961 da dojdi vo Bitola so busot na FFM I nemojte da mi prodavas teologija koga ne me poznavas.Ti bese onoj so dojavite ? Mn si napaten be da mu se snevidi. Od stontolku imas prljava dusa ona sto ti go sakas go prepisuvas na drugite. Opusti se iscisti ja dusata I pocni da razmisluvas. Edino sto se bi dal e mojot tim da bide najdobar a daj boze I sekoja godina da ima vecno derbi so tradicija na isti kvalitet.
Nemozes da go razberes toa ti kazav zasto.
ФК Пелистер - ФК Струга денес прв пријателски натпревар шо ќе се игра во Битола
Прегледај го приврзокот 450617
Пренос ќе има за прв пат од пријателска утакмица (шо ќе биди редовно во иднина) шо ќе биди вршен од нашиот клуб оти порано се се снимаше арно ама беа само за интерна употреба оти ќе виделе како сме играле а немаше преноси оти му беше скапо на управата
Преносот можи да го гледате на веб страната и YouTube https://www.youtube.com/live/6oIbKns-sgk?si=WxiJ6GFL47wuuTzW
![]()
ПОЧЕТНА » ФК Пелистер Битола
OFFICIAL WEBSITE ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ОФИЦИЈАЛНАТА ВЕБ СТРАНА НА ФУДБАЛСКИОТ КЛУБ ПЕЛИСТЕР БИТОЛА прочитајте повеќе Гледај во живо | live stream MATCHDAY Најнови вести Ристиќ Е ЗЕЛЕНО-БЕЛ ПЕТАР РИСТИЌ Е НОВ ФУДБАЛЕР НА ПЕЛИСТЕР НАЈДОБРИ СТРЕЛЦИ 7 ГОЛОВИ МИРКО ИВАНОВСКИ 6 ГОЛОВИ АЛЕКСАНДАР РИСТЕВСКИ...fcpelister.com.mk
За утакмицата нема шо да се очекува резултат кога ни фалат уште три ,четири играчи шо треба да се земат деновиве и најважно да нема повреди Капинот да не ги форсира
konecno da me odmoris od vo zivo prenesvanjeПренос ќе има за прв пат од пријателска утакмица (шо ќе биди редовно во иднина
Баш конечно упм да се најди некој разумен за основни работи и пренос ај сега играчи(за шо многу касниме),фаншоп,подкаст,автобус,дресот,пријателска за 80 години и се шо треба ...а најважно ќе биди парцели за терени !konecno da me odmoris od vo zivo prenesvanje![]()
inace tamu ke sum javi se slobodno haah