Искористување на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Веб-сајт
www.alldjmix.com
Koga ja otvoriv ovaa tema ne mislev na nishto drugo tuku na iskoristuvanje od tipot od toa, naivna devojcica/decko se zaljubuva vo nekojsi fraer/ka a od drugata strana ne postoi hemija tuku toj e so nea/nego zaradi dobar izgled (sexy izgled) ili poradi finanskiska sostojba ima pari ili sl, i ednostavno taa vrska se zasnova na iskoristuvanje na drugata licnost poradi seks da recime e dobra vo krevet no ne ja saka, ili ima pari pa uziva da izleguva so nego/nea i da bide na tug troshok cela vecer ... i mnogu drugi raboti koi mozat da se povrzat tuka no ke ostavam neshto i na vas da dopolnite ili da kazete nekoja slucka so koja ste zapoznaeni ...
Mnogu jasno e tuka edniot iskoristuva a drugiot e zaljuben ...
Shto mislite za takvite luge i dali poznavate nekoj takov ... ? :helou:

Vo takva vrska ne bi mozela da se najdam! Ni da iskoristuvam, a ni da bidam iskoristena.... Ne valja ni ednosto ni drugoto!

И љубовта е искористувње на некој начин па ете сите уживаме во неа.
Луѓе живеат од корист и користољубиви работи ..Го хранат своето его
Да има случаеви каде дечкото е ЏЕК ако девојката негова има перфектен изглед и добар финансиски статус и тој се наога на 7 небо
ИСтиот случај може да се најде и во женскиот облик со исто значење каде девојката е горда на имиџот на нејзиниот дечко полниот џеб и убавата кола..
Едноставно сите потајно се искористуваме едни со други..Во граници нанормалата А поенкогаш и надвор од неа :helou:

SCORPIO__20 напиша:
И љубовта е искористувње на некој начин па ете сите уживаме во неа.
Луѓе живеат од корист и користољубиви работи ..Го хранат своето его
Да има случаеви каде дечкото е ЏЕК ако девојката негова има перфектен изглед и добар финансиски статус и тој се наога на 7 небо
ИСтиот случај може да се најде и во женскиот облик со исто значење каде девојката е горда на имиџот на нејзиниот дечко полниот џеб и убавата кола..
Едноставно сите потајно се искористуваме едни со други..Во граници нанормалата А поенкогаш и надвор од неа :helou:

Pa ne bi rekla deka i ljubovta e iskoristuvanje, DA, toa e davanje i zemanje ama dobrovolno od dvete strani, ne e ljubov koga edniot go dava baknezot a drugiot samo obrazot neli?:back:

се у реду ако дечкото/девојката е горда на другиот/та...
ама мислам дека темата е доколку дечкото/девојката е згоден/на а другиот грд/а и богат/а....
јас не би можел да се најдам овде имено ги презирам таквите од проста причина што не би можел ни да ја гледам онаа со која сум а не да ја шетам за рака или било што....

HaRdToGeT напиша:
Koga ja otvoriv ovaa tema ne mislev na nishto drugo tuku na iskoristuvanje od tipot od toa, naivna devojcica/decko se zaljubuva vo nekojsi fraer/ka a od drugata strana ne postoi hemija tuku toj e so nea/nego zaradi dobar izgled (sexy izgled) ili poradi finanskiska sostojba ima pari ili sl, i ednostavno taa vrska se zasnova na iskoristuvanje na drugata licnost poradi seks da recime e dobra vo krevet no ne ja saka, ili ima pari pa uziva da izleguva so nego/nea i da bide na tug troshok cela vecer ... i mnogu drugi raboti koi mozat da se povrzat tuka no ke ostavam neshto i na vas da dopolnite ili da kazete nekoja slucka so koja ste zapoznaeni ...

Temava loso funkcionira ili samo mene taka mi se cini?!?
Zal mi e, HaRdToGeT, ocigledno ne si dobro razbran...

HaRdToGeT напиша:
normalno deka ima takvi,no.... jas mislam deka site se od koris za nesto:smir:
ako gi gledame taka rabotite duri i tie sto sakaat, poradi pricinata sto sakaat( im treba ljubov,partner za sex...) koristat:nesum:

SCORPIO__20 напиша:

И тогаш ОН е манга и фраер а ОНА спонзоруша!!!:tapp:

Тоа ми е многу одвратно.Да одиш со некој,заради финансискиот статус или изгледот.Тоа не го оправдувам во ниеден случај!За да јас бидам во врска со некој,треба да постои љубов или барем некоја симпатија.Не би можела да одам со некој доколку личноста не ми значи!

не сум се нашла у таква врска но познавам други шо биле али тоа е некогаш знае и тој шо е искористен но по секоја цена оди со другиот зашо неможе без него тоа е крајно понижувачки но тоа е секако таа врска повеќе од 2-3 мес не би опстанала зашо на тој шо искористува ќе му здосади и ќе најде нова жртва

Сум го направил тоа. Еднаш и никогаш повеќе. Тешка лекција дека со луѓето човек не смее да си игра.

Од друга страна и мене ми било тоа направено порано.

Се надевам дека нема да има потреба повеќе од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom