Unlocks Your Car Using A Tennis Ball

• Креатор на темата Креатор на темата Gorco
  • Време на започнување Време на започнување
Ова вака е добро како за на филмче. Ама никој не ти гарантира дека снимателот нема далјинско во рака и тој ја отклучува колата. Некако не ми е многу за вервање.

Тешка глупост!
Како влијае на електрониката вакуум? Логичко објаснение? Зошто го напуштија вакумското централно? Глупости! Нема врска клипот!

Пффффф старо е ова, башка нема везе(можда на некои коли) башка сите нови коли се со систем за заштита од пожар и ако фрлиш парче запален картон од доле одма се отвара

И тоа со противпожарните сензори е од времето...Имаше некои модели кои така се отвараа, ама и производителите не пијат нафта...Се е тоа решено.
Кај мене на ксарата на пр. стои на вратата само патронот. Механизмот на бравата не е директно поврзан...и што кога ќе му пуштам воздух? Прашината малце да ја размрдам :)

btw, електронски сигнал пренесуван преку радио - бранови од далечинското ја активира централната брава, т.е. модулот кој е одговорен за системот, а не вакум со систенм на црева како кај постарите возила, или директно механички преку клуч во бравата, каде сигналот се иницира преку вртењето на клучот....

A системот против превртување? На ксантија јако беше (тетин ми имаше) крени ја на дигалка, башка кога ке работи шасијата е крената. Кога ке се угасне полека системот на потпирање (популарната хидраулика) попушта и паѓа. А ваму тркалото е во воздух. и по 3-4 мин без тркало сама се отклучува пошо е навалена повеќе од 40 степени.

ееее тоа ксантијата каква кола е, уште првиот пат кога ја видов ми се допадна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom