Welcome back cyberlady!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Едноставно морав да ја отворам оваа тема оти ми зажале за сајберка што ја немав видено овде некое време!!!!

За сите оние што не знаат која е cyberlady КЛИК ТУКА и кликнете на нејзините мислења :wink: .

Welcome back lady!!!! Се надевам дека овој пат нема да исчезнеш така субитно! :cuc: :cuc: :cuc:

Пидестал

Значи пак ми отвори тема да пишуваат само за мене. Macedalien, со извинение затоа што те почитувам како администратор морам да ти кажам дека не сакам никој да ме става на пидестал и оддалеку да ме обожава, а во реалност да одам сама во црква на Велигден. На Форумот веќе неколку теми ми се посветени мене. Ти напишав извадок од мојата Автобиографија таму каде што треба во темата Љубов и секс, а ти ми отвори посебна тема Љубовните приказни на cyberlady. Сега си направив албум во Галеријата, па си велам леле ако напише некој нешто лошо за зајакот...:ban?:

Не - ја ти отворив тема во Сеир оти те поштовам и тоа ептеМ! И муабет да нема - кој те стави на пиедестал или ако проба да ти каже нешто лошо со мене лично ќе си има проблеми с’с мен!

Велком бек и убо да не забављаш со твоите секс колумни!!! :star:

...edno dobrodojde i od mene...pochesti ne malce do druzba i smeenje zdravo...legendo...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom