Спамирајте со Тошо (наградната игра на Топ Шоп)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
toso malerot...nakraj kraistata e cista reklama i obicen spam...20 000 eeeej!!!

Da ne se lazeme ,ama poentava na temava ima druga namera .I jas ucestvuvav vo nagradnata igra i ne gledam nisto loso tuka , ama bas nisto .
Prvo mail ostaviv i tuka i na site drugi forumi koga se resgistrirav ,i koj ke mi garantira mene deka mojot mail ne e daden , prodaden ili sto ja znam za vakvi ili slicni celi , barem lugevo posteno ti kazuvaat deka moze i da ti pratat nesto , pa ako ne sakas mozes slobodno da gi blokiras...itn.
Nego druga mi bese poentava, vrtam po site makedonski sajtovi i na sekoj sajt ja gledam reklamata so toso da , vsusnost jas i ne dobiv mail od prijatel tuku sama se povikav na banerot od edna strana i si odgovoriv na prasanjeto, i koga stignav na kajgana , iskreno , cudno mi stana sto ja nemase :) znaci tuka ne platile za reklama pa ti resi besplatno da gi izreklamiras :) bravo sekoja cest .

darla напиша:
Da ne se lazeme ,ama poentava na temava ima druga namera .I jas ucestvuvav vo nagradnata igra i ne gledam nisto loso tuka , ama bas nisto .
Prvo mail ostaviv i tuka i na site drugi forumi koga se resgistrirav ,i koj ke mi garantira mene deka mojot mail ne e daden , prodaden ili sto ja znam za vakvi ili slicni celi , barem lugevo posteno ti kazuvaat deka moze i da ti pratat nesto , pa ako ne sakas mozes slobodno da gi blokiras...itn.
Nego druga mi bese poentava, vrtam po site makedonski sajtovi i na sekoj sajt ja gledam reklamata so toso da , vsusnost jas i ne dobiv mail od prijatel tuku sama se povikav na banerot od edna strana i si odgovoriv na prasanjeto, i koga stignav na kajgana , iskreno , cudno mi stana sto ja nemase :) znaci tuka ne platile za reklama pa ti resi besplatno da gi izreklamiras :) bravo sekoja cest .
Дарла, тазе регистриран, и сефте мислењето баш на оваа тема. И тоа, баш во одбрана на Тошо. Студио Модерна се навистина ажурни :)

Околу тоа со банерите... на други сајтови има множество на фирми кои немаат банер на Кајгана (и обратно), па не им правиме ваква "реклама", oдносно - не им се случил Кајгана реметот. Ако сметаме дека некој заслужува ремет - го реметиме. И тоа е тоа, јасно како ден. Фирми, партии, влада, опозиција, пратеници, професори... Едноставно, Кајгана функционира така. "Еј, овие не стаиле банер кај нас, ај ќе ги реметиме" - кај ќе ни беше крајот да се водевме од таа максима која ја проповедаш.

Имаме и фирми кои имаат банер на Кајгана, а сепак има теми за нив во подфорумот за сеир кои се отворени од посетителите. Најтазе доказ, темата од Воткамикс отворена денес. И според твојата дудлачска логика, би требало да затворам тема на која паѓа добар сеир или реални критики за некоја од фирмите, затоа што некој има банер? :)

Ти кога се регистрираш на форумов, не ти бараме да оставаш адреси од твои пријатели и со тоа автоматски да спамираш, капираш? Море капираш ти убаво, само така ти чини :)

Inace darla kolku ti plakaat od studio moderna? Taka informativno da si prasam....

080014444...

Тииит, Тииит.

- Топ шоп! Оператор Дарла на телефон, повелете! :lolz:
top_shop_call_1.jpg

- Дарла, се јавуваме од Кајгана. You've been punked! :skp:

Ова би го нарекле „прво па мушко:pos:„ дарла дарла дарла. Колку се закашка сега. Иначе ремет не е на одмет нормално со граници:) 0800-дарла-тошо

Acid напиша:
080014444...

Тииит, Тииит.

- Топ шоп! Оператор Дарла на телефон, повелете! :lolz:
top_shop_call_1.jpg

- Дарла, се јавуваме од Кајгана. You've been punked! :pos:

EEEEEEEEEE!!!! Alal neka ti e be acid! Hahah a barem dobrovecer ti rece darleto?:pos::pos::pos:

За да не биде дека џабе јадам бубрези дека госпожа Дарла е навистина од Студио Модерна, повелеле, список од жирито на наградната игра. Секој со просечна интелегенција ќе укапира. Дарла, ај сеа отвори друг јузер, те фативме:)

darla.jpg

Darle ili da kazam Vile jas sakam, jas poracav nogu raboti od top shop, jas sakam da bidam srekniot dobitnik...pak ke poracuvam pak....dogovoreno?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Мистичен ис а прајвет дидектив бивер оф хим :pos::pos::pos::pos::pos: ете ја причината зашто Дарлева толку ги брани студио модерна. Браво браво еј абе од ********@hotmail.com пратив ја ако може нешто наградиче да добијам

дарла, едно прашање.. колку е ровус правоШмукалката? на колку рати ја давате и дали со испорака до дома?
еј да и дали имате од оние чиби чан(миленичињата) уште?
еј да да да! и сакам од појасот на доктор левис! оној со ушињата мали! -)

@мистичен: сега видов! :bravos: за дарла! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

auuu
Darla go vozvraka udarot! :)

darla напиша:
www.pocetok.com

Дали е ова новиот почеток и крај?
:aaa:
Дарла, ти се извинуваме тебе и на поширокото Топшоп семејство! :gush:
Гушни го Тошо од мене, океј? :wink:

a so imase na stranata voopsto?
a za malce ke zaboravev Magnetniot pojas ne raboti its all bullshit! Baba mi pcue kako ulava doma!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom