Веб дизајн, ваши страни

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е дизајнов, ми се допаѓа.

Jane напиша:
Еве ја и мојата страна направена во dreamweaver. Ја направив за да ми донесе повеќе реферали.
http://makedollars.50webs.com/
Ми изгледа како некој Pop-up само реклами :icon_lol: Иначе добра е, доста анимации...

deXterche напиша:
Ми изгледа како некој Pop-up само реклами :icon_lol: Иначе добра е, доста анимации...
Сакаш да кажеш дека се отвараат Pop-up и реклами на странава? Кај мене досега не ми се појавиле.

Jane напиша:
Сакаш да кажеш дека се отвараат Pop-up и реклами на странава? Кај мене досега не ми се појавиле.
Нели секоја pop-up реклама е ко демек да се збогатиш брзо... и што ти знам такви работи. Така и ова ко отворив Make money:) Me сваќаш. Инаше вака е добар на изглед

Ааааа... Те сфатив. Јас помисли кога ја отвараш страната ти се отвараат Pop-up прозори и такви глупости. Едвај најдов бесплатен хостинг кај што нема никави глупости освен тоа што ти ќе им го дадеш.

Фала :)

.be доменот (белгиски, очигледно) беше бесплатен од декември до крајот на јануари, имаше акција за промовирање на доменот и можеше бесплатно да се регистрираат до една година. Нема веќе, за жал.
Сега скоро планирам да си земам .com за сите сајтови, за слободно да можам да ги промовирам сите заедно со новиот, кој е малку поголем проект :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom