Wish

• Креатор на темата Креатор на темата 'DIABLO'
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Случајно наидов на страницата и некако многу нереални цени има, у смисол на многу ниски цени.
Еве порачав неколку работи и очекувам да стигнат.
-Имате ли вие порачувано, некои искуства?

која страница? :) .. од Лапонија?

Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.[DOUBLEPOST=1516805380][/DOUBLEPOST]
Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.

П.С Сега ја отворив странава и ептен нереални ми се цениве дури и сомнителни.

Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.[DOUBLEPOST=1516805380][/DOUBLEPOST]

П.С Сега ја отворив странава и ептен нереални ми се цениве дури и сомнителни.

Порачав некои работи, па чекам да стигнат.
Иначе и шипингот и е многу брз, до 6 Февруари би требало да стигнат.

Ако ти стигнат пиши да порачам и јас.Многу ниски цени се.

Претпоставувам ниските цени се поради тоа што не се брендирани и друга ситница што приметив шипингот не е најефтин.

П.С И ДДВ не е вклучено во цената.
П.С2 За попустите што наводно ги добиваш се лажни т.е се продава по стандард цена, а пишува 90% попуст.

Последно уредено:
имам другар што долго време веќе нарачува и се стига...но и се трае многу мнооогу кратко.

ама нарачува секој ден ствари што се гратис и имаат едно евро шипинг.

Вистинска е, 99% од порачаните ствари треба да ти стигнат, само што цените се евтини бидејќи повеќето работи се некои небрендирани кинески преработки и копии

Последно уредено од модератор:
имам другар што долго време веќе нарачува и се стига...но и се трае многу мнооогу кратко.

ама нарачува секој ден ствари што се гратис и имаат едно евро шипинг.
Пример мемориска картичка колку време трае?

Пример мемориска картичка колку време трае?
тоа не нарачал до сега хахаха ама типот е фотограф и опрема си нарачува од таму, што за сега му трае. саат на пример што изгледа одлично за едно евро зема, целиот е пластика, и после месец се скрши.

Инаку гледајте добро во насловот и дескрипција кога порачувате да не испадне барате едно добивате друго, многу често е тоа на Wish :D А и џабе толку ниска цена привлекува кога одиш да порачаш и глеаш опнале шипинг 4-5 долари и пак ти испаѓа регуларна цена

тоа не нарачал до сега хахаха ама типот е фотограф и опрема си нарачува од таму, што за сега му трае. саат на пример што изгледа одлично за едно евро зема, целиот е пластика, и после месец се скрши.
Мислев на хард диск,усб,мемориски картички..Дали тие работи траат повеке од година дена.Оти нема зошто да ми е ако се расипе после недела дена користење.

Мислев на хард диск,усб,мемориски картички..Дали тие работи траат повеке од година дена.Оти нема зошто да ми е ако се расипе после недела дена користење.
Сфатив, сма повторувам тоа не нарачал

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom