Помош во Comman Prompt (барање можна команда или мала скрипта)

• Креатор на темата Креатор на темата TomErulz
  • Време на започнување Време на започнување

TomErulz

iPhone Freak
Член од
21 февруари 2005
Мислења
62
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.grosist.com.mk
Здраво, заинтересиран сум да отворам веб-страна повеќепати, но во позадина. Дали е тоа можно преку CMD? Користам WinXP SP2.

А иначе дали е можно да се направи некоја мала скрипта во некој програмски јазик, или некој софтвер со клик на копче старт/стоп да отвара веб-страни во позадина без да излегува веб-браузер?

Однапред многу благодарам.

Ти спремаш некој вирус, осеќам ја. :)

more so ke ti e takva rabota da otvora strani vo pozadina pojasni zosto bi sluzelo:toe:

vp напиша:
more so ke ti e takva rabota da otvora strani vo pozadina pojasni zosto bi sluzelo:toe:

Му треба на еден мој другар, а незнам најточно за што ќе му е, мислам дека сака да го направи неговиот форум популарен (на некој страни таму што бараат кликови), на некој начин, но не го разбирам и јас што му е поентата, па ме замоли да прашам за ова овде.. :P
ПС. тоа нема вркса со никакви вируси :P

CT напиша:
Што сакаш да кажеш со ова?

Кажи за што ке ти служи и јас ке ти направам скрипта

vo koj jazik kje ja pravis?

nemam poraka.Sigurno si zgresil.

ok.Nema problem
Samo eden off topic
ako mozit da se konsultiras so adminive da ti go smenat imeo zosto i mene kako hristijan mi e glupo ko kje citam nekoj da se potpisvit taka.Ne znam za muslimanive ama mene mi smeta taka da te molam smeni ime

bad_boy напиша:
ok.Nema problem
Samo eden off topic
ako mozit da se konsultiras so adminive da ti go smenat imeo zosto i mene kako hristijan mi e glupo ko kje citam nekoj da se potpisvit taka.Ne znam za muslimanive ama mene mi smeta taka da te molam smeni ime

Неможеш да му забраниш за неговото корисничко име.
Тоа е по негов избор :)

ne nekjam da mu zabranam.Jas mu davam samo sovet a toj da si odluci normalno

btw ако можит кодот по пп да ми го дајш

Еве ви

Еве ви го програмот во код.кој има нешто да додаде нека додаде слободно не ми смета некој да го едитира.Фрее
сеа работам на тоа да направам и да мења ип кога ке го активира линкот
ми треба сеа некој што знае статичка ип да ја смени дали преку прокси или било што.ФАЛА

Attachments

isus...а знаеш нешто околу matlab?

please ХЕЛП МИ!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom