Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://loveckooko.com/img/Zakon-za-oruzje-neoficijalen precisten tekst 03.12.13.pdfДо сега од што сум се распрашувал сите зборуваат дека можеш да поседуваш пиштол (со дозвола се подразбира), но мене ме интересира дали би можел да поседувам полу-автоматско оружје, како Colt AR15 пример?
Супер изборДо сега од што сум се распрашувал сите зборуваат дека можеш да поседуваш пиштол (со дозвола се подразбира), но мене ме интересира дали би можел да поседувам полу-автоматско оружје, како Colt AR15 пример?
ako si s.iptar sve so mozes da kupis pozz
Сакаше да каже не е ист законот за нелегално поседување за нас и за нив.Nemora da si i ovaka mozes da kupis sto sakas otvoren pazar e
Да ама кој од Кумановци има калаш?Kumanovo e ist nema diskriminacija![]()
Во вистинско слободно пазарно општество сите ќе имавме пиштол и во невидливата рака.Nemora da si i ovaka mozes da kupis sto sakas otvoren pazar e
Може.До сега од што сум се распрашувал сите зборуваат дека можеш да поседуваш пиштол (со дозвола се подразбира), но мене ме интересира дали би можел да поседувам полу-автоматско оружје, како Colt AR15 пример?
Сноп сушен чај.ЈАс од оружје поседувам неотворено пакување „пиратки“ затоа што сега тие се забранети со закон и се лежи затвор за нивно пукање![]()