IWOOT Memory Stick

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Имате проблем да запаметите одредени работи? Понекогаш би сакале да ја споделите вашата меморија со останатите? IWOOT Memory Stick ја користи најновата технологија преку која ќе може да ги даунлодирате и аплоадирате фрагментите од вашата меморија, директно во меморијата на стикот. Потоа, истите може да ги префрлите на хард-диск, така што вашите спомени нема да бидат заборавени кога ќе остарите! :)[Memory Stick]

aaaaaank7.jpg

Не сватив. Што е уставари ова?

Па нека оди ... и мене не ми се верува дека може да постои вакво нешто зато реков да видам вие што мислите

ахахаха Гего дај кажи кај има вакво да си купам за да си ги сејвирам сеќавањата од детсвото:pos2:

Еј абе ова и сонови памтело:pos: ја и така и така ги заборавам соновите ќе си купам МАЈКЕ МИ:pos:

Мене поќе би ме интересирало ако е можно да се прави аплоад. Пример: земам e-book, го префрлам на стикот, и после тоа во глава - конверзија од *.pdf во *.сеќавање . Одма ја префрлам енкартата во мозок и одам да се такмичам во знаење! :zlo:

outcast напиша:
Мене поќе би ме интересирало ако е можно да се прави аплоад. Пример: земам e-book, го префрлам на стикот, и после тоа во глава - конверзија од *.pdf во *.сеќавање . Одма ја префрлам енкартата во мозок и одам да се такмичам во знаење! :zlo:

Хихи...многу генијалци ке се истокмат сега...:):):)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::salut::salut::salut::salut:

абе нели беше ова прво априлска шега? од изворот од кај што си го земал пред целиот текст во загради со црвено стои 1 април... -)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom