Фото Натпревар *93 Тема - „ Дедо Мраз “

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.422
Поени од реакции
38.971
На Кајгана нова фото тема,
giphy.gif

Дедо Мраз нека почне пакети да спрема,
а вие негова фотографија прикачите сега !

Дедо Мраз повторно кај нас!
by bijons on Кајгана форум

Последно уредено:
ха ха ха аце, креативен си нема што? :aplauz:

Ние лошковците што не заслуживме дедо мраз што ќе правиме? :)

bty
by UpperCut on Кајгана форум

Фатен на дело
..јас ќе ги зумирав тие на балконската ограда ептен ,,кул,, се ! :)[DOUBLEPOST=1514241984][/DOUBLEPOST]цццц цццц никој не постира фотографија од Дедо Мраз,освен вие двајца ... дали тоа мене ме бојкотираат или не се задоволни од минатогодишните подароци на Дедо Мраз, па сега се лути ?

..јас ќе ги зумирав тие на балконската ограда ептен ,,кул,, се ! :)[DOUBLEPOST=1514241984][/DOUBLEPOST]цццц цццц никој не постира фотографија од Дедо Мраз,освен вие двајца ... дали тоа мене ме бојкотираат или не се задоволни од минатогодишните подароци на Дедо Мраз, па сега се лути ?
ризична мисија ќе беше тоа, ајде де со двајца валјда ке победам :)

Среќна Нова дечки:pijani:

@bijons за гласање да не заборавиш да отвориш тема :D

Може и некој друг да ја отвори темата. Бијонс е зафатена сеа со баклави, сарми, празници :)[DOUBLEPOST=1515072376][/DOUBLEPOST]Може и некој друг да ја отвори темата. Бијонс е зафатена сеа со баклави, сарми, празници :)

појма немам како, минатиот пат кога беше за ,,мотори,, моја тема јас друго ништо не направив туку @Let 3 тоа го среди ниту ми рекол нешто ниту имав некоја обврска потоа... сега влегов во темава си викам што не се среди, а тоа јас сум повикана , Шу да правам сега? :toe:

појма немам како, минатиот пат кога беше за ,,мотори,, моја тема јас друго ништо не направив туку @Let 3 тоа го среди ниту ми рекол нешто ниту имав некоја обврска потоа... сега влегов во темава си викам што не се среди, а тоа јас сум повикана , Шу да правам сега? :toe:
Ќе отворам јас ајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom