Дали сте срамежливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
pa malce iskreno
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 22:06 ---
pa malce iskreno
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 22:07 ---
pa malce iskreno

На чатови,на фејсбуци,посебно форуми кај што не ме знаат сум народен херој,но при комуникација во живо поготово ако има женско друштво до мене и не сум нешто најопуштен.

Срамежлив сум кога се запознавам со нови луѓе посебно со девојки, па затоа мислат дека сум арогантен тип. После одредено време немам гајле. :)

Можам да кажам дека во Германија (Каде сум роден и живеам уште) сум повише опуштен одколку да сум во Македонија. Кога запознавам девојки во МК многу сум страмежлив, правам некој грешки на македонски па срам ми е.

кога сум во ситуација кога не знам повеке што да кажам или да одговорам...тогаш се страмам ...инаку не ...многу сум комуникативна и отворена :)

срамежлив сум кога имам средби со некои од спротивниот пол..се додека не се видиме неколку пати па да се опуштам :D

сум,посебно при запознавање на нови личности од спротивниот пол!
ама после 2-3 чаши све ми е рамно :pos:

Не сум сега нешто срамежлив, порано бев и ако правиш муабет со девојче незнаеш што да кажиш :D па ќе си почутевме некои 2-3 минути. Убаво е да си малце срамежлив и многу директен не чини особено не кога оставаш прв впечаток, ќе заебиш повеќе отколку да се срамиш.

Не сум срамезлива баш па и затоа не можам да трпам многу машки кои се ептенски срамежливи, па уште ако му треба едно милион години да се опушти, офф леле. :tapp:

Срамежлива јас ?????

Ма јок бре што е тоа.....Само ако почнам да разговарам со било кој му нема крај, никој неможе да ме сопре како бамбало сум :pos:

ne sum nema ni da bidam nekad toa so go sakam mozam da go dobijam ako si sramezliv gabe e , a i ako ne si posakas tesko deka ke ti dadat samite hahahaha
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:20 ---
ne sum nema ni da bidam nekad toa so go sakam mozam da go dobijam ako si sramezliv gabe e , a i ako ne si posakas tesko deka ke ti dadat samite hahahaha

Пред оние кои ги сакам можам вистински да се засрамам, а пред останатите нема никаков срам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom