На чатови,на фејсбуци,посебно форуми кај што не ме знаат сум народен херој,но при комуникација во живо поготово ако има женско друштво до мене и не сум нешто најопуштен.
Можам да кажам дека во Германија (Каде сум роден и живеам уште) сум повише опуштен одколку да сум во Македонија. Кога запознавам девојки во МК многу сум страмежлив, правам некој грешки на македонски па срам ми е.
Не сум сега нешто срамежлив, порано бев и ако правиш муабет со девојче незнаеш што да кажиш па ќе си почутевме некои 2-3 минути. Убаво е да си малце срамежлив и многу директен не чини особено не кога оставаш прв впечаток, ќе заебиш повеќе отколку да се срамиш.
Не сум срамезлива баш па и затоа не можам да трпам многу машки кои се ептенски срамежливи, па уште ако му треба едно милион години да се опушти, офф леле.
ne sum nema ni da bidam nekad toa so go sakam mozam da go dobijam ako si sramezliv gabe e , a i ako ne si posakas tesko deka ke ti dadat samite hahahaha --- надополнето: 6 март 2013 во 14:20 ---
ne sum nema ni da bidam nekad toa so go sakam mozam da go dobijam ako si sramezliv gabe e , a i ako ne si posakas tesko deka ke ti dadat samite hahahaha
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.