Каков тип на музика обожавате да слушате и зошто?

Член од
29 октомври 2017
Мислења
9
Поени од реакции
4
Денес на планетата земја постои огромно количество на музика разгрането во повеќе типови,форми,начини,жанрови како сакаш наречи го како на пример:
Рок музика,класична музика,џезз музика,хип хоп музика,панк,поп,рап,фанк,транс,хаус,фолк,рап,
кантри,инструментална итн.
Кој тип ве исполнува вас и зошто насочете повеќе примери.
На пример јас после стресни ситуаци да речиме учење за тест,сакам да слушам лабава односно лесна музика како на пример The Beatles ,Wind of change-Scorpions,I don't wanna miss a thing Aerosmith ,нешто така да ме расположи за разлика некој пат кога ке сум радосен да речиме добив убава одценка на тестот сакам да слушам класилчен рок односно да наведам примери омилени ми се Guns N'Roses November rain,Don't cry,Sweet Child O' Mine,Paradise City
од Aerosmith amazing,crazy,cryin' итн.

Кај мене варира зависно од расположение и период.
Исто и кај мене само какво и да имам расположение неможам да ги поднесам оние врискачите сатански кои рикаат ништо не се разбира дед метал незнам како се вика неважно иначе се слушам

Ја слушам наркоманска музика со викање и дерење. Сега од спид преминувам на хероин и ми треба нешто појако за да ме тресе и мора да има некој што многу ќе се дере и најбитно да не се разбира што пее.

Метал, хип-хоп/рап и електронска - минимал транс/прогресив, така нешто. Зависи од период и расположение.[DOUBLEPOST=1509367452][/DOUBLEPOST]
Ја слушам наркоманска музика со викање и дерење. Сега од спид преминувам на хероин и ми треба нешто појако за да ме тресе и мора да има некој што многу ќе се дере и најбитно да не се разбира што пее.
Кузнае од што преминуваш ти. Спидот генерално е гомно во државава. Веројатно од некакви гомна на хорс преминуваш.

Метал, хип-хоп/рап и електронска - минимал транс/прогресив, така нешто. Зависи од период и расположение.[DOUBLEPOST=1509367452][/DOUBLEPOST]
Кузнае од што преминуваш ти. Спидот генерално е гомно во државава. Веројатно од некакви гомна на хорс преминуваш.
Постов е иронија ако не примети на неговиот пост со викачите :
Исто и кај мене само какво и да имам расположение неможам да ги поднесам оние врискачите сатански кои рикаат ништо не се разбира дед метал незнам како се вика неважно иначе се слушам

Најмногу слушам смут џез и чилаут, а поретко блуз, стари поп хитови од 60-тите и понекогаш реге.
Затоа што ме релаксира.

Знам бе брату само се шалиме малце, ма да вистина е тоа што пишав.
Не знам јас зошто не зимам ништо.
Чудно за некој што слуша наркоманска музика а ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom