АПЕЛ! Користете стик!

• Креатор на темата Креатор на темата KoNtEjNeR
  • Време на започнување Време на започнување

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
викендов решив да идам во колосеум да видам што е како е... па сликање едно друго.. и идам на (едитирано од администратор, рекламирање е забрането) да ги видам сликите од колосеум сликаа некој што беше со мене па да видам како искочил и што ќе видиш меѓу другото глеам на слики запотена мишка.. ама апла запотена!!!

Attachments

• miska.jpg
    miska.jpg
    27,9 KB · Прегледи: 623
хммм....

Каков стик препорачуваш?

:bilokojzbor: :bilokojzbor: :bilokojzbor: хахахах види го Хозе Антонио Камачо.

Абе па ти, има луѓе кои се потат под мишка. Стикот е за да не смрди потојната:icon_lol:

ap.gif
Па убо кажа Форчн! Природна работа, јебига! Нема човек на кој му било пријатно да биди испотен под мишка! Сеа некои помалку некои повеке! Али стик не решава проблем, стикот само дава оклоп на смрдејата!
bj.gif

Стикот иначе не реагира за да престанеш да се потиш туку да не ти има непријатен мирис потта!А иначе природна работа е потењето некој помалце некој повеќе се поти али сепак може да се води сметка за миризбата!!!

Абе сите викаат дека Кингстон прават најубави стикови, па уште ако е од 2ГБ...лудница...:icon_roll..Ова сака спреј, батали стикот :icon_lol:

Реименувајте ја темата во - АПЕЛ! Носете СУНЃЕР под мишка! :)

Eeeej pa so e kriv covekov,stikot samo zastituva od neprijaten miris,a ne da ne se poti,priroden proces....

бајаги спреј сака
супер фотка

Па овој се праи херој уште облекол маица и кошула во Колосеум па нека се радува што не испарил не за ова!!!

ама видете и каква фацка има напраено
се изнасмеав

Апел сепак, не кревајте раце без разлика колку сте пијани. :zver: :pos:

samo rexona e top izbor za potenje jas ja koristam i nemam takvi problemi:toe:

Гадна сликава. Иначе дечкото изгледа не ја видел рекламата за Рексона...тој типот у рекламата се изнатрча по цел град и на крај не беше испотен :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom