Дали??

• Креатор на темата Креатор на темата Incule
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Стварно ли во песната пуши пуши пушиме се пее за нешто срамно,ја мислев за цигари,некој да ми објасни за што поточно се пее

Стварно ли во песната пуши пуши пушиме се пее за нешто срамно,ја мислев за цигари,некој да ми објасни за што поточно се пее

Сесре јас сум психијатар ако сакаш прва сеанса од мене нека биде исконтактирај ме позз.

Исто колку што во Како кучето мое од Студени нозе пеат за кучиња и кифли, толку и во горенаведената пеат за цигари и штетноста од нив.

Сесре јас сум психијатар ако сакаш прва сеанса од мене нека биде исконтактирај ме позз.
јас не сум психијатар ако сакаш прва сеанса од мене нека биде исконтактирај ме позз.

Зини да ти кажам.

Ластовица, Куку Леле, Ристо Бомбата никогаш немале песни за „срамни работи“, песните беа правени за златно славејче ;)

сите песни на светот се во врска со секс

b87.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom