Кит нападна човек - во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
P.Overdrive напиша:
(Време, 23.03.2007)

- Тоа е китот што го бараме со денови, кој избега од својот базен минатата недела. Знаевме дека е некаде во кругот на зоолошката градина, а среќа во несреќа е што конечно го лоциравме - изјави еден од чуварите во зоолошката.
ok znaele deka e vo krugot na zooloshkata gradina...srekja so ne fatil patot pod noze i nakaj doma :tapp: :pos:

Абе ова е реклама за Еуро линк осигурување братучедками ја правеше кампањата

leandra напиша:
Рекламава во превод значи
Дури кога ќе ви испадне кит во зоолошката во Скопје,од 14 метри должина, дури тогаш ќе добиете оштета од нас.:pos2: :pos2: :pos2:

:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

се искинав од смеење!!!! Точно така, дури тогаш :pos2:

VORTEX напиша:
Абе ова е реклама за Еуро линк осигурување братучедками ја правеше кампањата

Да ја поздравиш братучетка ти и да и` кажеш браво и фала од мене :)
Од страната во Време си стои КОМЕРЦИЈАЛЕН ОГЛАС, само на сликата од 365 тоа е исечено..

добра реклама како и да е, убаво смислена! нова реклама има, мислам е со наводна кражба на 40 станови во капиштец или нешто така =) и тоа у рок од 2 саата... не сум сигурен баш за рекламава, ако ја има некој, нека ја пише! =))

Пер смеат вака реклами да прават?
Мислам Зоолошка не смее вакви договори за крос-промоција да прави а ако не знаела Зоолошка онда е илегално :S

мислам стварно дозволена е вака??

Абе ќутете не кажувајте јас го чувавав китот кај мене во када, малку да му дадам за јадење многу беше гладен.

Ние мојме да се играме и да му се смејме на чоекон ама тој соочи со кит,лав и смртоносна табла.Па зато да ти е*ам баксузот.:music3: :pos2:

A nesto da ve prasam.. Da ne e slucajno kafezot na lavot MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU daleku od ezerceto so patkite? Kitov go brkal coekot edno 300 metri niz zooloska hahahahhahahah :D
Kako i da e.. Dobra reklama.. Me fati stomak od smeenje :D

Абе, а иначе пред да истрчат китот, во чаша вода го чувале?()

P.Overdrive напиша:
Истото го мислевме сабајлево со колегите/колешките и професорот, е ама на никој не му текна да прочита од страната што пишува..
:kesa:
Битно, се изнасмеавме, така да.. секоја чест за рекламата.

ѓоре шо лажеш бе па на мене не си ми го покажал овоа:drk:

Абе вие на глупи се праите? 100 пати рекоа дека е ова реклама!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom