"Повелете" - а уште не сте ни влегле во бутикот...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали сега се поправиле малку или така ми се чини ама подосадни од тие во Еуро азија нема никаде мислам , цело време ко сенки позади тебе одат

А никад не сум приметил некоја да ми рече не ти стои ова:toe:. Јес да сум згоден али...:vozbud:хахахаха

Еднаш ми идеше на продавачката да и пукнам една. Влагам у продавницата гледам фармерки нешто пантолони и оваа сакате да видите ова ова ова (ми набројува) викам да погледам она на која боја сакате имате вакви вакви вакви (ми набројува) викам незнам уште. Она имате ова ви се најнови модели ова и ова (набројува) многу убаво ке ви стојат. Едвај издржав една минута со неа.:tapp:

..хахха:pos2::pos2:интересни ставри ви се дешава..заш мене ниакд не ми се закачуа некоја..онака..хаха...
..абе ипак тоа им е работа...сеа јес да са досадни..ама тоа е тоа..:toe:..ех ја ако бидам(а нема) продавачка..уу заинает би идела ко сенка и за ианет би зборела..интересно е кад нервираш људи:baeh: :pos2::pos2::pos2::pos2:

Eпа затоа ја не влевам во бутици:)...Златна шутка ја во бутици:pos2:

Не можам да гледам некој продавачки кои мислат дека се БОГ а уствари работат за 7-8000 а мислат господ за јајца го фатиле... :kesa:Демек кој знае кој се, се однесуваат као божемски премиери на државава се.:smir:

Eпа затоа ја не влевам во бутици:)...Златна шутка ја во бутици:pos2:

Не можам да гледам некој продавачки кои мислат дека се БОГ а уствари работат за 7-8000 а мислат господ за јајца го фатиле... :kesa:Демек кој знае кој се, се однесуваат као божемски премиери на државава се.:smir:

Еееее како не сеа златна шутка. Во Македонија кај и да идеш така прават.

Ептен нервира, посебно ако се закачи и оди по тебе од рафт до рафт. Затоа и ја малце ги нервирам, па се шетам ко улава.
:)

Vlezete u trgovski u toa Elite... ne mi tekinja kao se vika....kaj sho ima 190741 shtandovi sho si shitkaat svoi stvari na isto mesto. Nemoguce e mestoto!! Sovrsheno za ogovaranje na temava! Iskacash od tamu ili idesh u bolnica ili si priveden u policija za obid na ubistvo.

незнам дали јас сум покварен ама било какви досади ги сечам у корен, не се они мој проблем, проблем ми е изборот

абе тоа му е работа на луѓето ама многу се бе нападни:tapp:
кај нас на пример во прилеп стојат тие 10 метри подалеку од продавницата несо прават муабети сите продавацки и само се доближуваш до излог и таа тр4а од таму и во трчање те прашува повели шо треба сандалчиња патичиња ова она ... и ај сега ..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom