Najdobar Launcher spored vas?

• Креатор на темата Креатор на темата Trajce Vasilev
  • Време на започнување Време на започнување
T

Trajce Vasilev

Гостин
Za mene e Nova Launcher,i imam prime pa dosta dobar,isto taka ima swipe to show....kako na google pixel so e launcherot.Ne koci,ima mnogu funkcii,mnogu dobar e :-)
Plus so toa eden S8 Icon pack sto go simnav od play store(se naplakjase ama bese free za eden den)i na mojot Galaxy J7(2016) go dodadov toj izgled na Android N.

ерм.... дифолтниот лаунчер што иде со телефонот освен ако хоум скринот ми е уствари листа со апликации. У тој случај google now.

Nova Launcher Prime го користам веќе одамна уште од старт, подобар немам ни користено.

TouchWiz e sranje i pun e so ADware aplikacii,i se vcituva malce sporo na mid range 2016 telefon,pa se prefrliv na nova launcher prime.Inace na Android 7.0 TouchWiz e smenet vo Samsung Experience toa e fakticki TouchWiz i Nova Launcher i ete vi Samsung Experience,raboti pobrzo i podobro,pa koga ke dobijam apdejt za android 7.0 moze ke se smenam na Samsung Experience.

Trebuchet :ROFLMAO:. 100% ќе ме нападни некој. Ама супер си е. Работи беспрекорно на Cyanogenmod и LineageOS.

Nova Launcher Prime 4.2.2 + TeslaUnread

Функционален, брз и полн со features, со исто користење на рам (<50mb) како и стандардниот (J5 2015).

Поготово од gestures и swipes функциите сум презадоволен.

П.С. Ако има некој стара Prime верзија пред таа што ја направија слична на Pixel нека ме посочи каде можам да ја симнам.

TouchWiz e sranje i pun e so ADware aplikacii,i se vcituva malce sporo na mid range 2016 telefon,pa se prefrliv na nova launcher prime.Inace na Android 7.0 TouchWiz e smenet vo Samsung Experience toa e fakticki TouchWiz i Nova Launcher i ete vi Samsung Experience,raboti pobrzo i podobro,pa koga ke dobijam apdejt za android 7.0 moze ke se smenam na Samsung Experience.

Кои се тие адвер апликации, можеш да ги наброиш? и како промената на лаунчерот го решава проблемот со нив?

Кои се тие адвер апликации, можеш да ги наброиш? и како промената на лаунчерот го решава проблемот со нив?
Moja greska,mislev na bloatware.
Na slikata se tie,ali ima i drugi aplikacii od gugl(kako na primer google play books,google play movies,google play music,google news...koj sto ne gi koristam no se preinstalirani).Imav isto taka eden star samsung i na nego imase povekje od 10 bloatware aplikacii.

Inace mi se apdejtna androidod i sega ne e smeneto vo samsung experience bidejki toa bilo samo na s7 i s8 a inace touch wiz se apgrejdna so samiot apdejt i sega e pobrz,nemam komplimenti.

Attachments

• 20170908_012050.png
    20170908_012050.png
    28,4 KB · Прегледи: 10
Moja greska,mislev na bloatware.
Na slikata se tie,ali ima i drugi aplikacii od gugl(kako na primer google play books,google play movies,google play music,google news...koj sto ne gi koristam no se preinstalirani).Imav isto taka eden star samsung i na nego imase povekje od 10 bloatware aplikacii.

Inace mi se apdejtna androidod i sega ne e smeneto vo samsung experience bidejki toa bilo samo na s7 i s8 a inace touch wiz se apgrejdna so samiot apdejt i sega e pobrz,nemam komplimenti.

Не знаев дека нова лаунчер деинсталирал блоатверo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom