Педагошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата TheDiva
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2017
Мислења
9
Поени од реакции
1
Луѓенца здраво. Сакам сега на 4.9 (втор уписен рок) да подадам документи на педагошки факултет. Имам неколку прашања. Колку ученици примаат пошто гледам одделенска настава имаат примено 32 од кои последните 3 се со по 45 бода. А јас имам 50 со училишна матура што мислам дека имам шанси? Исто така на финалната листа за примени нигдека не пишува примени со кофинансирање не ми е јасно зашто немаат примено и дали уопште примаат за у случај да не бидам државно влезена да идам приватно? Дали одделенска настава е од 4то до 8мо бидејки тука прочитав дека е од прво до 4то па се збунив. Ви Благодарам :) и уште нешто сега видов плус дека има за наставник во паралелка ... ако може да ми објасните која е разликата

Последно уредено:
Јас само да ти кажам дека се навредив од тоа луѓенца, знам дека на форумов има доста луѓенца, но има и големи човечишта како МЕНЕ, за кои е навреда да ги наречеш луѓенца. Ги молам администраторите да ја поправат првата реченица вака: Здраво луѓенца, здраво и до тебе голем човеку @OMG!!, здраво и до другите иако не толку како @OMG!!, но сепак големи човечишта. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom