Со турбофолк избркал мечка

• Креатор на темата Креатор на темата da_be_man
  • Време на започнување Време на започнување

da_be_man

Entropy
Член од
17 октомври 2005
Мислења
628
Поени од реакции
126
Пчеларот Зоран Киселоски со турбофолк-музика успеал привремено да си го спаси пчеларникот, кој го напаѓала мечка.

Натрапничката долго се сладела од медот во пчеларникот во демирхисарското село Церово.
За штетата пчеларот ја тужи државата, бидејќи мечката е диво животно заштитено со закон.

Lud tip neam zborovi, uste malce ke dojde vreme da ideme po ulica so kasetofoni (za licna zastita) a ne so SMAJZERI :pos2:

абе тубо фолкот ти е како одбрамбен систем...замисли за конфликтот нашиве околу арачиново да распуштеа неколку дена нон стоп турбо фолк...

еквилајзерот да го наместиш на високи тонови и намалиш басот, тогаш ефектот е најдобар

Па ако била онаа
Ти си ќерко татин син:retard
сигурно мечката и самоубиство ќе извршела:pos2: :pos2:

...pa nobmalno be...koja zivotinka moze toa da izdrzi...turbo folk...:pos2:

cm.gif
Интересно.

Имаме еманципирани мечки...тоа е добро,кога веќе не можеш да правиш муабет за музика со луѓево,земи со мечка,се кладам дека рокаат на ac/dc...

:vozbud::vozbud:што нема да се случи на светов:pos2:

Животно неможе тоа да издржи,не па нормален чоек,ете уште еден доказ!
Од сега па натака низ шума со појачало и звучки ќе шетам,барем знам дека нема животно да ме изеде аххахаха

ова мислам дека во Дневник го прочитав и се искинав од смеење..два дена била пуштена музика од цеца мислам и едно врмее на луѓево им снемало струја и мечкава се вратила:pos2: :pos2: ..сум се згазила од смеење..оф лелеле

da_be_man напиша:
абе тубо фолкот ти е како одбрамбен систем...замисли за конфликтот нашиве околу арачиново да распуштеа неколку дена нон стоп турбо фолк...

еквилајзерот да го наместиш на високи тонови и намалиш басот, тогаш ефектот е најдобар

Ке го направеа тоа, ама Хаашкиот трибунал ке ги гонеше после хехехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom