Дркање со виагра

• Креатор на темата Креатор на темата Ognennnn
  • Време на започнување Време на започнување
Огнен ... најдобро смени си го никнејмот во Огнен Јебо или пак Велики Јебо !
П.С. Си го мерел ли Тестостеронот во крвта колку ти е ?! да не ти отишол преку 30ка :eek::cautious:

Многу ми е некако трол прашањево. Кој го може тоа што е погоре напишано...
Или не зеза на здрав разум
bas i ne ,vozmozno e i ja mu praam mara-kata i plus nekoja ke legnam ali posle e sjebano koa ke ti snema municija vijagra ne sum probal i ne sakam ni da cujam

Kaкви 33 год. каков брак какви курци палци ...
кој знае кој седи зад огнен ...
ваквите во мојот крај кој ''редовно'' еба уствари се само дркаџије..

Прави ебачи не дркаат, најмалку со Вијагра

Правите м'жи ниту дркаат, ниту пак е*ат, едноставно тие се возвишени битија кои мислам на многу поважни работи и едноставно немаат ниту време, ниту пак можност да мислат на тоа како да легнат некоја риба ... т.е. никоја не е достојна за нив, бидејќи тие се едноставно алфа мажјаци и тие секогаш се тие кои бираат ... (y):ROFLMAO:

Здраво на сите
Кратко за мене: имам 33 год и никаков проблем поврзано со свршување дигање и слично.
Имам сопруга редовен секс дркам често имам секс и со сопруги од други.
Генерално нормално но со сопругата сексот трае до 1 час со друга конкретно трае повеќе од 1чи30мин и кога веќе видам дека омалаксува реално ретко која можи да издржи таков ритам се стегам заби и свршувам.
Кога дркам сум свршувал за 10 мин но и можам да одложувам до 3 часа.
Е сега на многу од машкиот пол ова звучи недостижно но немам потреба со претерување се е скромно кажано.
Значи да поентирам потреба од помош како виагра немам но затоа што голем дел од животот поминувам во сексуални активности дали ебам или дркам сеедно сакам да пробам секс и дркање со предходно испиена виагра.
Моето прашање е следно зш немам искуство со виагри дали виаграта го држи долго време кренат или ја одложува и ерекцијата ако ја одложува и ерекцијата ќе сврши работаа таа под мене и онака терам маратон.
Кога имам време понекогаш сакам долго време да дркам но послем 3 свршување омалаксува.
Дали виаграта ја го држи кренат долго време и помага за побрзо свршување или го одложува свршувањето?

Не му обрнувај внимание сите ти се љубоморни, и јас го имам истиот проблем како тебе.

Да те прашам вака како колеги по квантитет на ерекција, на што мислиш кога дркаш?

Не му обрнувај внимание сите ти се љубоморни, и јас го имам истиот проблем како тебе..
Да те прашам вака како колеги по квантитет на ерекција, на што мислиш кога дркаш?

крвен притисок сте мереле? млади сте некако за да се клукате со вијагра

Вијaгрaтa е дoбрa зa снижувaње притисoк. Кoј имa висoк дa си земе вијaгрa. Штo се тиче дркaње, свршувaњетo иде пoтешкo...

Дечки здраво, со дечко ми сакаме да пробаме Вијагра онака за една вечер, се сме пробале па зашо не и ова, нема проблеми со ерекцијата никогаш ама ете од љубопитност. Дали треба рецепт и која вие ја препорачувате? Благодараам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom