Натпревар #85 Тема: „Портрет“ - пријавување

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас бев сериозна со прашањето, не ме игнорирајте o_O
..еве не те игнорирам, нека има фото натпревар без дадена тема и секоја фотографија од секој жанр ќе биде добродојдена ! :pipi:

..еве не те игнорирам, нека има фото натпревар без дадена тема и секоја фотографија од секој жанр ќе биде добродојдена ! :pipi:
Ок ама прашањето е друго :unsure:

Ок ама прашањето е друго :unsure:
...имаш две прашања:
Луѓе...и така се пријавуваат по 100 слики секојдневно, дај да не се замараме со животни, дисфалификувајте го! Одма!!!
Дали ако ставам слика од поише луѓе ќе мрчите дека темата не е групен портрет?
Фала
...па ете цинично укажуваш дека„ се пријавуваат по 100 слики секојдневно“ сиболично сакаш да кажеш дека не можеме да „цепидлачеме“, оти нема многу пријавени фотографии т.е. нема воопшто, па да бидеме демек толку ригурозни, а второто прашање дали ако ставаш фотка од „поише луѓе“ НЕ! нема да „ мрчиме“, оти во терминологијата Портрет спаѓа портрет на една личност, на повеќе па и на цела група ! ;)
на сето тоа јас ти одговорив дека ако нема одредена тема може све и свашта да се постира и нема да биде оф топик од темата на натпреварот за фотографии ! :rolleyes:
е сега ако не ти е одговорено соодветно на прашањето твое? појма немам за кое друго прашање станува збор... :toe:

@bijons , @коцка и остали, овде ставајте фотографии за натпревар, ако некоја не исполнува услови, јас ќе кажам.
За дискусии околу типови и теми и дефиниции на фотографија има други подфоруми

@bijons , @коцка и остали, овде ставајте фотографии за натпревар, ако некоја не исполнува услови, јас ќе кажам.
За дискусии околу типови и теми и дефиниции на фотографија има други подфоруми
Јес сир ! Разумеееееем ! :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom