- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.406
- Поени од реакции
- 38.965
..еве не те игнорирам, нека има фото натпревар без дадена тема и секоја фотографија од секој жанр ќе биде добродојдена !Јас бев сериозна со прашањето, не ме игнорирајте![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
..еве не те игнорирам, нека има фото натпревар без дадена тема и секоја фотографија од секој жанр ќе биде добродојдена !Јас бев сериозна со прашањето, не ме игнорирајте![]()
Ок ама прашањето е друго..еве не те игнорирам, нека има фото натпревар без дадена тема и секоја фотографија од секој жанр ќе биде добродојдена !![]()
...имаш две прашања:Ок ама прашањето е друго![]()
Луѓе...и така се пријавуваат по 100 слики секојдневно, дај да не се замараме со животни, дисфалификувајте го! Одма!!!
...па ете цинично укажуваш дека„ се пријавуваат по 100 слики секојдневно“ сиболично сакаш да кажеш дека не можеме да „цепидлачеме“, оти нема многу пријавени фотографии т.е. нема воопшто, па да бидеме демек толку ригурозни, а второто прашање дали ако ставаш фотка од „поише луѓе“ НЕ! нема да „ мрчиме“, оти во терминологијата Портрет спаѓа портрет на една личност, на повеќе па и на цела група !Дали ако ставам слика од поише луѓе ќе мрчите дека темата не е групен портрет?
Фала