Divider
Seraphim
nazad na temata pls!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хммм, јас не мислам такаSeaGull напиша:Fakt e, i toa ogromen, deka Bitola e daleku daleku poubav i pofin grad za ziveenje od Skopje.
virtuala напиша:Хммм, јас не мислам такаSeaGull напиша:Fakt e, i toa ogromen, deka Bitola e daleku daleku poubav i pofin grad za ziveenje od Skopje.
Не дека го бранам Скопје (напротив ич не го сакам), Битола е понеорганизиран град, урбанистички.
virtuala напиша:Па сигурно од тоа шо сум на честа релација Битола-Прилеп и Прилеп-Скопје
Ако е Скопје поголем, многу полесно можам да се снајдам одколку во БТ, незнам, можеби е до мене, али пак и други ми имаат речено дека Битола е лошо изградена, непланирано урбанистички, а пак за улиците да не ни почнувам, колата крш да си ја напрајш
fala nikkiNikki напиша:imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta
Imame aerodrom pomal po skrien od vasiot se naoga kaj Orizari nakaj Prilep :twisted: :twisted:Garfield напиша:Немојте така. Битола е убав град, само нема аеродром![]()
![]()
:twisted: !
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:virtuala напиша:Тој е прилепски, а не битолски :twisted: