Израбoтувам: Userbars, Logos и тн.

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Една молба до мистер скаут ако може еден потпис на кој ке има
1.JEBI DELIJE ZIVECES VESELIJE-знаеш како пола позадина партизан пола позадина звезда и на тоа ке го пишеш JEBI DELIJE ZIVECES VESELIJE-ОВаto e to
2.FAMILY AERODROM

Анимиран!:helou:Фала однапред не е хитно кога можеш тогаш:helou:

A*1*T*E*A*M напиша:
prati go... i ako mozes napraj mi na mene logo za mojot klan na Counter-Strike i na nego da pisuva Deadly Step Clan :wink::wink:
ama logoto da bide 160x40 pixels i edno pogolemo... nemora da se brzas tolko da gi pravis i 2te ;)
еве го..сеа сори што почека ама обврски заборавеност..се си напраија..се надевам ти се допаѓа..
logo
262004134630db8dbd543.jpg

pogolemoto
262005124630dbc89b84b.jpg

следи за била бонг..до сабота го имаш!

[MkD]Scout напиша:
еве го..сеа сори што почека ама обврски заборавеност..се си напраија..се надевам ти се допаѓа..
logo
262004134630db8dbd543.jpg

pogolemoto
262005124630dbc89b84b.jpg

следи за била бонг..до сабота го имаш!

фала брат... сега за сега супер е :) :wink:

Скоут ако може едно и за мене , ако може да биде големина колку твојата и на него да пишува .|. m3tONo1 .|. и да се менува во I Love Kajgana кога ке си слободен ако можеш да ми направиш зш стварно незнам шо да ставам у потпис

поздрав

скоут ај и на мене ако може неккој аватар да ми направиш... по твоја желба нека биде :wink:

Скаут, ај ако може мене да ми направиш некој ѕверски аватар со логото на Рома.

поздрав

Скаут ако може и на мене да ми направаш какво било и да ми пише БАМА

Јок брее скоут го нема жив :rofl::rofl::rofl:

зафатен е можи чоекот, eve ти нешто и јас пробувам да правам аватари :)

2004777981006095505_rs.jpg

или

2000141570668613736_rs.jpg

фала многу е јако

Skaut aj ako moze za eden drugar
epa vaka...da ima tekst nasredina Damage Inc. (so se tockata) format...pojma neam....907 x 609, boja neznam koja sakas ti samo ne zelena sina takvi ne i stilot neso kako logovo moe.....:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom