Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно не знам дали може да се купи некаде.Исто прашање само за Блуреј, дали знаете колку е едно празно Блуреј ЦД? Многу сакам да имам таква колекција дома заедно со физичките копии на игри, но не ми се дава пари за оригинал Блуреј да порачувам, а со модерниот брз Интернет не би требало да имам некој поголем проблем да симнам 25/50ГБ, колку што се обично блуреј на Замунда.
Здраво дечки, да ве прашам. Ми дојде мераков да си напраам некоја колекција од ДВД-а, па да ве прашам, да не знаете некоја ДВД-тека во Скопјево кај што ќе ми изрежат филм, онака со паковка и се..
Ми се допаѓа тоа како ни персираш тука на Кајгана форум а сите сме кој од кој.Мислам дека има една до издавачката куќа/книжарница Матица Македонска. Наминете таму.
За себе кажувај си. Јас на пример господин сум.Ми се допаѓа тоа како ни персираш тука на Кајгана форум а сите сме кој од кој.
Ко онаа од Бургер Кинг, „повелете господине“. Кој црн господин...
Ми се допаѓа тоа како ни персираш тука на Кајгана форум а сите сме кој од кој.
Ко онаа од Бургер Кинг, „повелете господине“. Кој црн господин...
Здраво дечки, да ве прашам. Ми дојде мераков да си напраам некоја колекција од ДВД-а, па да ве прашам, да не знаете некоја ДВД-тека во Скопјево кај што ќе ми изрежат филм, онака со паковка и се..