Правен факкултет При МИТ и Славјански

• Креатор на темата Креатор на темата Green138b
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
1
Студенти на правен од овие два универзитети да споделите искуства, како сте задоволни, колку е тешко да се завршат, што сметате кој е полесен да се стигне до диплома, прашувам бидејќи сум студент на правен при уким и сум страшно разочаран па сакам да се префрлам на некој од овие два универзитета, целта ми е да стасам што побрзо до диплома, бидејќи ми треба за работата...
Ве молам без предрасуди, само студенти со искуство од овие универзитети мислење свое...
Благодарам

Професорите се "претешки"
бтв офтопик ми е одговоров твој, барам мислење од студенти на горенаведените универзитети

Студенти на правен од овие два универзитети да споделите искуства, како сте задоволни, колку е тешко да се завршат, што сметате кој е полесен да се стигне до диплома, прашувам бидејќи сум студент на правен при уким и сум страшно разочаран па сакам да се префрлам на некој од овие два универзитета, целта ми е да стасам што побрзо до диплома, бидејќи ми треба за работата...
Ве молам без предрасуди, само студенти со искуство од овие универзитети мислење свое...
Благодарам
Златен тој, ти треба побрзо дипломата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::aplauz::aplauz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Тешко на тие што ќе ги застапуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom