пиштол на/за пластика

• Креатор на темата Креатор на темата blagojkk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 март 2014
Мислења
140
Поени од реакции
41
здраво

некој да знае да ми препорача каков пиштол за пластика да купам? ги најдов дека ги има тука http://www.loging.mk/291/BrowseProducts ама поима немам кој што како оти и сл. а гледам и разлика у цени има, од 200-300 денари па и до 3000-4000 се движат. мене не ми треба за ништо посебно туку за хоби да речам, малиов сака да правиме фигури од она дрвенине на лекар грло што ти гледаат па за лепење такви.

Има на пазар по 150-200 денари. Базаро ако имаш блиску и таму ги има.

купив, 260 денара, не ни знам што модел е, битно лепи топ е за тоа што и требаше.

абе тамам лепи, за тоа нас што ни требаше. значи ни требаше за детево за у градинка ке правеле куќичка од оние "popstick" шо ги викаат и тамам залепивме се, пред тоа пробавме со лепак за дрво ама многу се кривеа од кога ке се исушеше, со ова топ испадна, се право, како шо треба.

Само пази со поевтините заради слаба изолација на кабел, и мојот се разложи на делчиња после 2 лепење.
IMG_20170117_103345.jpg

ne lepi ubavo,kakov saka neka e
^this
Не држи силиконот убаво, добар е за привремено лепење или за затнување дупки и некои такви работи, не очекувајте да залепите патики со него.

Добро толку ли не читате за што му е пиштолот? Ај тоа, па уште човекот и пишал дека веќе си завршил работа.

Секој пиштол на пластика лепи одлично работи кои што се наменети да бидат залепени со таков вид на лепак, особено ракотворби, скулптури, рачно изработен накит или што би се рекло crafts.
А патики се знае каде се лепат - на чевлар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom