Проблем при гледање ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Tolkuvac
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 ноември 2014
Мислења
47
Поени од реакции
2
Здраво,
јас користам Windows 10 на мојот лаптоп и кога сакам да гледам телевизија во живо на Mozilla или Chrome место слика ми се појавува порака 'a plugin is needed to display this content'.Ја инсталирав најновата верзија на Mozilla,Java и Adobe Flasho player и пак не сака.Помош?
Поздрав

каква телевизија, од некои официјални страници (сајтови на тв станици, збирни канал страници ) или рандом пиратерија од типот гледајте утакмици во живо или слично?

каква телевизија, од некои официјални страници (сајтови на тв станици, збирни канал страници ) или рандом пиратерија од типот гледајте утакмици во живо или слично?
На пример на jagledam.co или navidiku.rs.Ми треба за гледање пред се на TV Mini Ultra цртани филмови за ќерката (не живееме во мк),ХРТ,Спорт клуб итн.Пред да го форматирам компјутерот (пред 2-3 недели)немав проблеми.

Не знам зошто но еве и јас пробав на истиве страници што ги спомна да отворам и кај мене го бара тој некој плугин иако имам исто инсталирано VLC. И јас имам win 10 така да може до него е нешто проблемот...

Пробајте да инсталирате драјверите од directX

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom